IT-support - Servicedesk i Göteborg!

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 januari 2021
Stängs
den 16 februari 2021
Ref:
41b29204-70b6-49c4-be55-460c813751e0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett intresse för IT och fokus på god service? Har du tidigare erfarenhet av arbete med IT-support i en helpdesk/servicedesk och letar efter ett nytt spännande uppdrag från och med i mars?

Arbetstider: Kontorstid (8.00-17.00)
Omfattning: 100 %
Tidsperiod: Från 2021-03-01

Om företaget

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Experis, och ditt uppdrag är på plats hos en av våra kunder.

Vår kund för detta uppdrag är en kommunal organisation som arbetar för stadens funktionalitet. Vi söker åt deras räkning en supporttekniker till deras servicedesk som levererar interna tjänster till organisationens olika verksamheter. Organisationen letar nu efter duktiga personer som kan vara med och ge support till sina användare.

Vem är du?

Arbetet som IT systemtekniker på servicedesken innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail med IT-inriktning. Du kommer hjälpa slutanvändare med att ge support på datorer, skrivare, nätverk och övrig kringutrustning, Office 365 och mobila OS (iOS). Du kommer även att arbeta med systemadministration och dokumentation. Du som vill arbeta i ett härligt team med teknikfantaster, är grym på kundservice och vill bredda dina kunskaper inom IT - ta chansen att söka dig till Experis IT idag!

Vem är du?

Vi ser att du...
  • Har minst 1 års vana av arbete inom servicedesk/helpdesk
  • Har erfarenhet av att ge användarstöd via telefon och e-post
  • Har erfarenhet från arbete i produktsviten Office 365
  • Har allmän kompetens på de mest frekventa OS och arbetsplatsutrustning
  • Har erfarenhet av support av mobila OS (iOS) och enheter
  • Har arbetat i ärendehanteringssystem
  • Van vid att arbeta med systemadministration och dokumentation vid ovan processer
  • Har allmän kunskap om ITIL:s processer
  • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Är mycket kommunikativ och serviceinriktad


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatansvarig Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb