Säljare/Account Manager

Rekryterare
Experis
Plats
Östersund
Annonserat
den 13 januari 2021
Stängs
den 27 januari 2021
Ref:
2088b4d9-498f-4b97-bbd6-4e484f658e88
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du tidigare jobbat som Säljare och/eller Account Manager, och vill bli en viktig del av att växa Cybercoms affär genom att ta ansvar för en eller flera kunder? Lockas du av att arbeta inom IT och konsultbranschen?

Vi växer i Östersund och behöver förstärkning av en säljare med starkt driv och utpräglad känsla för sälj, kundrelationer och entreprenörsanda. Du kommer att ha en nyckelroll i vår framtida tillväxt. Saknar du erfarenhet som säljare/account manager men är rätt person för oss ändå så coachar vi dig gärna in i rollen.

Cybercom är ett konsultföretag med ett väl förpackade erbjudanden som vi tillhandahåller till våra kunder. På vårt kontor i Östersund är vi ett utpekat Center Of Excellence inom Application Management och en viktig del av ditt nya jobb blir att föra ut det erbjudandet till våra kunder, men du ska också marknadsföra och sälja övriga erbjudanden som Cybercom har, ofta i samarbete med andra Cybercomkontor.

Rollen är placerad på vårt fina och centralt belägna kontor i Östersund men det finns inga geografiska begränsningar för var dina kunder befinner sig.

Om tjänsten
Du har en stark drivkraft i att skapa relationer med kunder och kollegor. I din roll kommer du att bearbeta nya kunder och övertid kan du också komma att ha huvudansvar för ett eller flera kundkonton, Ditt jobb är att förstå hur kunden fungerar, vilka utmaningar kunden har, och vilken roll Cybercom kan ha i deras resa. Du ska använda den kunskapen till att sälja våra erbjudanden och skapa långsiktigt framgångsrika kundrelationer. Till din hjälp har du ett nätverk av våra "makers", duktiga och trevliga kollegor både på ditt hemmakontor i Östersund men även inom Cybercom i stort.

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och utveckla våra affärer med befintliga kunder samt att växa med nya kunder. Du är en nyfiken person som gärna söker upp och etablerar kontakt med nya människor. Du har kanske jobbat som Account Manager och/eller säljare innan, viktigast är dock att du har en stark vilja och potential att bli framgångsrik i rollen. Vi söker dig som aldrig ger upp och samtidigt vårdar och expanderar relationen med våra kunder. IT-bakgrund är ett krav då förmåga att förstå hur vi kan hjälpa våra kunder är den allra viktigaste egenskapen för rollen.

Flytande svenska och engelska är ett krav då du kommer ha kontakt med både svensk- och engelsktalande kunder. Intervju sker på svenska.

Ansökan & Kontakt
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Widegren, platschef Östersund. ola.widegren@cybercom.com telefon +46 768 939707. Sök så snart du kan, vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb