Cloud Specialist till Iver i Göteborg

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 januari 2021
Stängs
den 11 februari 2021
Ref:
9e7f1fa0-ff5c-4002-b4bd-c9b2c872b188
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du göra skillnad med att leverera overkligt bra kundupplevelser inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag? Våra tjänster inom infrastruktur och drift hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av system och digitalisering. Allt börjar med en robust, tillgänglig och säker IT-infrastruktur. Iver är just nu inne i en mycket expansiv fas och söker just nu en Cloud Specialist.

Vad kan Iver erbjuda dig?

Hos Iver får du arbeta med den absolut senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerandeuppdrag ingår som en naturlig del i arbetet hos oss.

Vad innebär tjänsten som Cloud specialist på Iver?

I rollen som Cloud specialist hos Iver arbetar du man bland annat med införandeprojekt, analys och systemdesign och integrationer i våra kunders IT-miljöer. Du kommer också hjälpa kunder med att maximera slutanvändarnyttan av IT-systemen och säkerställa alltid att kunderna alltid har den säkraste och bästa lösningen för den aktuella verksamheten. Cloud kommer att vara ditt specialistområde där du tillsammans med duktiga kollegor inom samma område kommer ligga i framkant av leveranserna inom denna teknologi.

Är du rätt person för jobbet?

Vi tror att du har ca 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att lyckas i din roll har du en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt.

Vi ser även att du:

 • gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp.
 • är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.
 • är lyhörd och har förmågan att sätta dig in i kundens behov.
 • har förmågan att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har ett brinnande tekniskt intresse.
 • har van att utrycka dig skriftligt och inför en större grupp.
 • behärskar engelska i motsvarande sammanhang.


Vi tror att du förmåga att lära dig nya lösningar och teknologier, driv samt intresse att alltid utvecklas. Affärsförståelse och en förmåga att sätta sig in i kundens situation och förutsättningar kommer vara några av dina framgångsfaktorer hos Iver.

För att lyckas väl i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom följande områden:

 • Microsoft 365
 • Microsoft Azure
 • Säkerhetslösningar i Microsoft 365
 • Samarbetsplattformar
 • Användarnäratjänster
 • Förstudier, säkerhetsanalyser, design
 • Migrering från On-prem till Cloud och Cloud till Cloud


Meriterande om du har erfarenhet av Amazon Web Services och Google Cloud Platform samt certifieringar från Microsoft eller andra relevanta certifieringar

Kontaktuppgifter och ansökanI den här rekryteringen samarbetar Iver med Experis och du kommer att bli anställd hos Iver. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thandi Schüler på telefonnummer: 0725-065169 eller via e-post: thandi.schuler@jeffersonwells.se Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om oss:
Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo. IT-Gården och Ismotec. Iver omsätter drygt 2.3 miljarder SEK och har cirka 1200 medarbetare.

Vi som arbetsgivare eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. https://www.iver.com/

Liknande jobb

Liknande jobb