CGI

Affärsinriktad applikationskonsult inom Aromi

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 14 januari 2021
Stängs
den 12 mars 2021
Ref:
J1220-2409
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

CGI Aromi är ett intelligent kostdatasystem som använder realtidsdata för att optimera alla processer i ett storkök för att sänka kostnaderna, minska svinnet och förbättra matkvaliteten. Aromi automatiserar alla processer med enkla gränssnitt och visar informationen i realtid så att menyplanerare och annan storkökspersonal kan arbeta effektivt med planering, tillagning, leverans, fakturering och uppföljning. Aromi bidrar därigenom till en mer hållbar lösning och svarar upp mot de globala hållbarhetsmålen.

Just nu söker vi en affärsinriktad applikationskonsult som vill utveckla Aromi med oss i Malmö!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som affärsinriktad Applikationskonsult kommer du att ansvara för dialog och utveckling av våra Aromi-kunder. Du kommer primärt arbeta med kunder inom offentlig sektor såsom kommuner (både mindre och större) och regioner. Du kommer att vara en del av vårt team som driver såväl utveckling som verksamhetskonsulting och stödjer den digitala transformationen.
I den här rollen kommer du utvecklas genom att implementera nya projekt, skapa mervärden för kunden och medverka i nya affärer.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Verksamhetskonsulting
• Implementation av projekt; uppsättning av nytt system, konfiguration
• Säljstöd / demo
• Löpande kunddialog
• Vidareutveckling av kunder

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som applikationskonsult söker vi dig som har tidigare erfarenhet av produktionssystem, gärna inom kostdata. Du behöver vkänna till storköksbranschen eller ha en bakgrund som dietist eller dylikt. Det är viktigt att du är processorienterad och känner till gällande regelverk. Det är även viktigt att du kan facilitera workshops och har erfarenhet från tidigare implementation av projekt. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning.
Du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen i ekonomi/systemvetenskap och/eller utbildning som restaurangchef, kostekonom.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Applikationskonsult / verksamhetskonsult
• Storkök / Restaurang
• Säljstöd
• Du behöver vara lyhörd, självgående och noggrann.
• Vi arbetar i team så du behöver vara en teamspelare

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Susanne.Petersen@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande!
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb