Konsultchef till Atea Gävleborg

Rekryterare
Atea
Plats
Gävle
Annonserat
den 13 januari 2021
Stängs
den 7 februari 2021
Ref:
147787
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en affärsinriktad och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla medarbetare och affärer? Just nu söker vi på Atea dig som vill arbeta som konsultchef i vår verksamhet i Gävleborg. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av starka värderingar och medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, tar personligt ansvar och sätter laget för jaget. Vi kallar oss för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
Som chef hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. I rollen som konsultchef leder och coachar du en av våra lokala konsultgrupperingar. Ditt viktigaste uppdrag är att stötta och utveckla dina medarbetare, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Du har ansvaret för planering och uppföljning av konsultuppdrag både hos kund och internt, samt ansvarar för införsäljning av nya uppdrag hos våra kunder.

I ditt dagliga arbete samverkar du mycket med dina lokala och regionala konsultchefskollegor, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. En arbetssituation som kräver att du är en lagspelare som hellre vinner tillsammans än på egen hand. Som konsultchef är du medlem av den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschefen.

Vad söker vi hos dig
Du är en driven och kommunikativ ledare som bidrar till verksamheten med hög energi och stort ansvarstagande. Genom att leda och motivera andrasamtidigt som du vågar delegera uppgifter lyckas du tillsammans med dina medarbetare att nå teamets gemensamma mål. Ditt yrkesnätverk i Gävleborg är välutvecklat och troligen har du arbetat med tjänsteförsäljning i tidigare yrkesroller. Du trivs med attarbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver utvecklingsprocesser.Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi läggerstor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du besitta:
  • Ett starkt personligt driv
  • En modern och värderingsbaserad ledarstil
  • Flerårig erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla en konsultverksamhet
  • God kunskap inom IT och digitalisering
  • Erfarenhet av att driva tjänsteförsäljning och affärsutveckling
  • Förmågaatt uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande är om du har:
  • Examen från högskola/universitet eller motsvarande
  • Erfarenhet av lösningsförsäljning
  • Erfarenhet av en liknande roll med fokus på kundkvalitet och leverans
  • Verkat inom en organisation som har en marknad inom norden och internationellt


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta platschef Gabriel Edelbrock på 076777 22 60 eller via gabriel.edelbrock@atea.se.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!