Projektledare

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 januari 2021
Stängs
den 9 februari 2021
Ref:
147785
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Just nu söker vi på Atea Asset Management i Stockholm dig som vill jobba som projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"Från min första dag på Atea har jag utmanats genom att ta ett stort personligt ansvar. Min roll innebär att jag alltid har många bollar i luften och genom att jobba proaktivt har jag friheten att styra min egen vardag. På Atea brinner vi för det vi gör och det tycker jag speglas på samtliga av mina kollegor." - Felicia, Projektledare på Atea

Din roll i laget

Du ansvarar för projektledning i en förvaltningsmodell som pågår under längre period vilket innebär att du arbetar mycket nära kund, kundens medarbetare, projektmedlemmar och leverantörer. Du kan även arbeta med kortare projekt och uppdrag eller som delprojektledare exempelvis när ny kund ska etableras på Atea.

Du kommer att ansvara för hela genomförandet i varje projekt. Från prognos, planering, koordinering till att du stänger projektet med Lessons Learned. Du kommer att medverka i både interna och externa möten. Du är sammankallande, leder samt dokumenterar enligt vår projektmodell PPS.

I rollen som projektledare kommer din arbetsdag att vara omväxlande och utvecklande. Du kommer att skapa dig ett stort nätverk och du kommer att mötas av nya utmaningar som du löser i samverkan med kollegor, kunder och leverantörer.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som projektledare ser vi att du är en person som tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar ditt arbete och driver dina projekt och processer framåt tillsammans med dina projektmedlemmar.Du är lyhörd, kreativ och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du vågar ta för dig och utmana dig själv. Du drivs av stort kundfokus, du kan snabbt tänka om och hitta nya lösningar och du har en naturlig känsla för service.

För att lyckas i tjänsten som projektledare bör du ha följande kunskaper:
  • Erfarenhet av projektledning och leveranskoordinering
  • Erfarenhet att samarbeta med kund och leverantör
  • Goda kunskaper i excel nivå med filtrering av data (VLOOKUP), pivottabeller
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgit Henriksson, Chef Asset Management, via birgit.henriksson@atea.se alternativt telefonnummer 08-470 81 61. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi utför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb