Ledigt jobb som senior Systemutvecklare i java och IBM BPM

Rekryterare
Experis
Plats
Sundsvall
Annonserat
den 15 januari 2021
Stängs
den 26 januari 2021
Ref:
b4fc8dc4-e829-4cbf-bb38-a8aee11127ea
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en mästare på systemutveckling i Java och IBM BPM och öppen för nya spännande uppdrag? Just nu letar vi på Experis efter en mycket senior Systemutvecklare att arbeta på konsultuppdrag hos vår kund som är en myndighet. Uppdraget är cirka 1 år långt med goda chanser till förlängning. Ansök redan idag!

Om uppdraget

Vår kund som är en myndighet under utbildningsdepartementet behöver förstärka sitt team med en till två Systemutvecklare som har hög kompetens och lång erfarenhet inom systemutveckling. Uppdraget kommer att vara i förvaltningsuppdrag men även i projekt och man kommer att arbeta i Java och IBM BPM såväl som andra verktyg. Som senior systemutvecklare hos vår kund kommer det även finnas möjlighet att ta en ledande roll som Systemarkitekt.

Du kommer att arbete enligt agilt arbetssätt (Scrum eller Kanban) och förväntas stötta och främja kompetensöverföring till egen personal på myndigheten.

Ort: Sundsvall
Start: 1 mars

Din profil:

För att du ska passa i denna roll söker vi dig med minst 20 års erfarenhet inom systemutveckling, varav minst 4 år inom Java. Vi ser också att du inom de senaste 6 åren arbetat som Systemutvecklare i en större organisation och/eller myndighet med en IT-organisation med minst 100 anställda. Vidare har du erfarenhet av arbeta i projekt med flera parallella team med beroenden mellan varandra samt av att arbeta med ett agilt arbetssätt (Scrum eller Kanban). Följande verktyg är krav för rollen:
 • ha erfarenhet av att arbetat i Java i minst 4 år
 • ha erfarenhet av att arbetat med HTML/CSS/Javacript/XML
 • ha erfarenhet av att arbetat med felsökning av kod i Java/Eclipse
 • ha erfarenhet av att utvecklat i Java-konverterad CA Gen-kod,
 • ha erfarenhet av arbetat med utveckling av Javabatchar
 • ha erfarenhet av att arbetat med systemutveckling i IBM BPM med Process Designer och Integration Designer
 • ha erfarenhet av att arbetat med test på Linux med verktygen J2U, Putty och Datastudio
 • ha erfarenhet av att arbetat med JCL:er i verktyget J2U
 • ha erfarenhet av versionshantering med hjälp av Subversion och GIT
 • ha erfarenhet av att arbetat med utsökning i databaser med avancerad SQL
 • ha erfarenhet av att arbetat med DB2

Flytande svenska och engelska i både tal och skrift, är ett krav.

Det är även meriterande om du har arbetat med verktyget QC (Quality Center), Jira, Browserstack eller liknande, har erfarenhet av .Net och C# samt har jobbat med systemutveckling inför gallring av system, som Systemarkitekt och tidigare har varit mentor till andra Systemutvecklare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges mest populära företag och kan dessutom erbjuda dig:
 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö
 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.

Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, där både du och din konsultchef har koll på just dina mål och vilka kompetenser du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker sedan löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men skulle du ha frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att maila viktoria.vershovsky@jeffersonwells.se

Liknande jobb

Liknande jobb