CGI

Verksamhetskonsult offentlig sektor

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 19 januari 2021
Stängs
den 20 mars 2021
Ref:
J0121-0664
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker dig som vill ligga i digitaliseringens framkant och tillämpa digitaliseringens alla möjligheter för att på djupet utveckla och stärka verksamheter inom offentlig sektor - de som ansvarar för vård och omsorg, kollektivtrafik, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle.

Den röda tråden i det vi söker är branschkunskap och en vilja att skapa förändring som faktiskt gör skillnad på riktigt. Relevant branscherfarenhet och en stark önskan att göra skillnad är avgörande för att trivas och lyckas hos oss. Vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och med att jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Dina arbetsuppgifter
Som senior verksamhetskonsult på CGI inom affärsområdet Public kommer du vara en viktig del av våra fortsatta framgångar, där dina roller och uppdrag kommer utvecklas i takt med att vi tillsammans går framåt. Din roll kommer utformas individuellt utifrån din förmåga och kompetens med bas i CGI:s konsultmodell. För att lyckas hos oss behöver du ha en stor portion driv och en vilja att bidra till vår gemensamma utveckling samtidigt som du självständigt och professionellt driver kunduppdrag.

Dina kommande konsultroller är centrerade kring att driva digitalisering framåt från idé till resultat för våra kunder inom offentlig sektor. Det kan omfatta managementkonsultarbete med strategier och förändringsledning, processutveckling, förstudier, upphandlingar, projekt- och programledning eller andra övergripande insatser. Det kan också handla om roller kopplade till att driva digitaliseringen genom t.ex. kravhantering, utveckling, kvalitetsarbete och test. Rollerna som blir aktuella för just dig beror på till stor del på din profil, dina intresseområden och dina egna ambitioner framåt.

Kvalifikationer
Du drivs av att skapa förändring och vill bidra till att göra detta såväl hos kunderna som inom CGI och du har en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och att bidra med din kunskap. Du är inte rädd för att sticka ut hakan och du är nyfiken och drivande både gentemot kunder och kollegor. Det är viktigt att du är van vid att arbeta med personer på alla nivåer i komplexa organisationer samt att du är bekväm med att ta fullt ansvar för kritiska projekt och leveranser.

Vi söker dig som har:
• Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av att driva digitaliserings- och utvecklingsarbete som verksamhetsutvecklare, projektledare, programledare, arkitekt, produktägare eller agil coach
• Branscherfarenhet från offentlig sektor
• Erfarenhet som konsult

För mer information om tjänsten, kontakta gärna: Lotta Spangenberg lotta.spangenberg@cgi.com

Den här rekryteringsprocessen drivs digitalt över Microsoft Teams. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb