Ledigt jobb som IT-arkitekt i Älmhult

Rekryterare
Experis
Plats
Älmhult
Annonserat
den 19 januari 2021
Stängs
den 3 mars 2021
Ref:
2dd365bd-1ccc-4c3e-86b3-2a1464d13508
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker vi på Experis dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i möbelhandeln. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande.

Att jobba som IT-arkitekt för Experis

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. I dina arbetsuppgifter ingår att följa upp kundens operativa verksamhet och ta fram lösningar på olika IT-relaterade problem.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utveckling av IT-miljön. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av projektledning.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT och teknik. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb