CGI

Engagement manager

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 20 januari 2021
Stängs
den 11 mars 2021
Ref:
J0121-1293
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Engagement Manager inom Lön och HR

Är du en erfaren kundansvarig inom lönesystem och HR och letar efter ditt nästa karriärsteg? Då kanske du är den vi söker till vårt team!

CGI, en av de största leverantörerna inom HR och Lön i Sverige, har redan en väl etablerad kundbas inom HR- och Löneområdet. Vill du bli del av ett team som stödjer våra kunder i sin utveckling och digitalisering inom området? Då kan du få möjlighet att arbeta med våra väl etablerade tjänster och utgå från den starka positionen som CGI har hos Sveriges företag idag.

I rollen som Engagement Manager/Kundansvarig ansvarar du för flera komplexa kundkontrakt. Du har dialog med nyckelpersoner hos kunder på i huvudsak den svenska marknaden.
Du kommer jobba i ett team med erfarna medarbetare, som en medlem i en av Sveriges mest uppskattade arbetsplatser inom IT och tillsammans arbeta med kundrelationer och försäljning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du ett stort eget ansvar för dina kundkontrakt och affärsrelationer. Du kommer självständigt hantera löpande avtalsfrågor och förhandlingar och agera kontaktlänk mellan kund och inom CGI.

Du ansvar även för den ekonomiska uppföljningen på kontraktsnivå vilket innefattar budget, fakturering och merförsäljning. Tillsammans med kunden kommer du jobba med att driva kundbehov, förväntningar, och utmaningar. I rollen ingår även att identifiera, kommunicera och delta i verksamhetens förbättringsarbete och vara med i införsäljningsarbete av nya kunder och tjänster. Även delta i vår samverkan med våra partners.

Du kommer att samverka med hela CGI:s kundansvariga och regionala säljorganisation i syfte att presentera våra lön & HR erbjudanden och vinna nya affärer

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Hantera avtal och förhandlingar
• Att driva komplexa affärsprojekt av större karaktär
• Säkerställande av samverkan med CGIs övriga organisation
• Återkoppling till tjänste- och produktutvecklingen

I den här tjänsten arbetar du med hela Sverige som bas så tjänsten kan kommer att kräva resor - uppskattningsvis till ca 2 dagar per månad.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har följande erfarenhet:

• God förståelse för HR- och Löneprocesser.
• Förmågan att bygga affärrelationer och kommunicera med kundera på ett väl strukturerat och engagerat sätt.
• Du skall ha minst 3 års erfarenhet av kundrealtioner samt god kunskap om HR- och Löneområdet.
• Ha ett befintligt kontaktnät inom HR- och Lön området i Sverige

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Maria Svedin Director Business Development HRM BPO & IP Private tel 070-5863323. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb