CGI

Utvecklare Cobol

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 20 mars 2021
Stängs
den 14 april 2021
Ref:
J0121-0665
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är POL, ett lönesystem för stora och medelstora företag inom privat sektor. Då vi har stor efterfrågan på våra tjänster söker vi nu dig som vill bli vår nya kollega och förstärka vårt team i en roll som cobolutvecklare. Detta är en varierande roll där får utvecklas inom såväl design, utveckling och förvaltning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som cobolutvecklare är du en del av ett team där du tillsammans med andra utvecklare, produktägare och testare utvecklar, men också förvaltar en omfattande existerande kodbas. CGI strävar alltid efter ett stort ansvar i leveransen mot kund varför du även kan komma att få jobba med kravarbete mot kund, och arbetsuppgifterna innefattar även third line support. Vi använder Micro Focus Cobol med Net Express under Windows och systemets data är lagrat både i Cobol-filformat och i databasen MS SQL Server varför goda kunskaper i SQL är bra att ha med sig.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Den här tjänsten passar dig som har dokumenterad erfarenhet av utveckling och förvaltning av Cobol-kod. Har du dessutom erfarenhet av lönesystem så ser vi det som mycket meriterande! Du kommer trivas hos oss om du är en person som gillar att lösa problem och inte räds gammal kod. Men coboldelen jobbar och styrs av andra komponenter så vi söker dig som även vill förstå hur ett system hänger ihop och som gillar system som bygger på olika teknologier. Du kommer jobba i en arbetsgrupp med stark gemenskap och i nära samarbete med kollegorna i produkt- och supportorganisationen inom POL.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner oss engagerade och stolta över att jobba på CGI. Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över så är du varmt välkommen att höra av dig till konsultchef Carl Gerhardsson, 070- 374 92 86.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb