Junior systemutvecklare till Karlskrona

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 20 januari 2021
Stängs
den 6 februari 2021
Ref:
5e9a1c32-06e9-4369-bfbf-bedd984060d6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drömmer du om ett jobb där du får vara med och skapa innovativa produkter? Lockas du av att få arbeta i en internationell miljö på ett stort och världsledande företag? Då har vi jobb för dig!

Vi söker just nu en junior systemutvecklare till en roll inom frontend, med utbildning även inom backendutveckling och Java, till en spännande roll i vårt koncept Experis Young. Du kommer att arbeta hos vår kund i en stor, internationell produkt där det gäller att ha förståelse för hela utvecklingsprocessen då du kommer att arbeta tätt med utvecklare av produktens olika faser.

I rollen kommer du bl.a. att;

  • Definiera och implementera användargränssnittet för produkten.
  • Driva UI-processen från design till implementering.
  • Arbeta direkt mot olika funktioner såsom beställare, utvecklare och användbarhetsingenjörer för att designa, utveckla och implementera innovativa användargränssnitt.


Om dig

I rollen kommer du att få möjlighet att arbeta i en hjälpsam miljö där samarbete och engagemang är nyckeln till allas framgång och att du, liksom vi, anser att hjälpa varandra i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du är anpassningsbar, ansvarstagande och gillar att lösa problem. Vidare så är det väldigt viktigt för oss att du trivs i din tekniska roll och får möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Krav för rollen är:
  • Högskole- eller universitetsutbildning inom mjukvaruutveckling
  • Kunskap och intresse för utveckling av användargränssnitt för web
  • Javascript
  • Java

Meriterande om du har kunskaper inom:
  • Vue.js
  • Node.js
  • Utvecklingsmiljöer och testverktyg såsom Git, Gradle, Gerrit, Jenkins etc.

Om oss

Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi är stolta över våra värderingar People, Knowledge och Innovation, det är riktlinjer som genomsyrar allt vi gör i vår verksamhet.

People - att vi bryr oss om och respekterar individen, vilket innebär att vi litar på Dig, stödjer Dig och ger Dig möjlighet att förverkliga dina karriärmål.

Knowledge - vi delar med oss av vår kunskap och expertis. På så sätt kan vi förbättra våra erbjudanden, tjänster och relationer och samverka tillsammans.

Innovation - vi vågar vara innovativa och utvecklas. Vi utmanar hela tiden oss själva och kunderna för att hitta nya och bättre lösningar för dig som kandidat och konsult.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta Patrik Neumann, Konsultchef på Experis, på mailadress Patrik.Neumann@se.experis.com. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV via knappen "Ansök nu" eller på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb