Experis söker Mjukvaruutvecklare till vår kund i Linköping!

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 21 januari 2021
Stängs
den 12 februari 2021
Ref:
67166167-3688-4f52-a18d-54b1a5d263ff
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du programmerare inom Angular, .Net, Javascript eller JQuery? Har du utbildning inom IT och minst ett års erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering? Är du intresserad av att börja det nya året hos vår kund, ett stort, internationellt IT-bolag? På Experis söker vi nu efter flera mjukvaruutvecklare för långsiktiga konsultuppdrag med start under våren 2021 hos vår kund i Linköping! Läs mer om jobbet nedan, varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Linköping
Start: Våren 2021
Uppdrag: Långsiktigt konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera mjukvaruutvecklare inom olika programmeringsspråk till vår kund i Linköping. Vår kund är ett internationellt IT-bolag med en bred produkt- och kundportfölj. De arbetar bland annat mot sektorn Healthcare labb. I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta med uppgifter relaterade till att optimera testningen av Covid 19.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start under första halvan av 2021.

Är det dig vi söker?

Vi söker efter dig som är en god teamspelare. Du kommer i den här rollen att ha mycket kontakt med kunder i olika länder vilket gör att kommunikation i både tal och skrift är en viktig egenskap.

Vidare har du:
 • Akademisk utbildning inom IT eller motsvarande
 • Minst ett års erfarenhet av programmering av något av följande språk
  • Angular
  • .Net
  • Javascript
  • JQuery
 • Mycket god svenska och engelska, i tal och skrift


Vad vi på Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan dessutom erbjuda dig:
 • Möjlighet att arbeta i svensk och internationell miljö.
 • Spännande tjänster på marknadens intressantaste företag.
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
 • Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har koll på för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor om uppdraget eller om konsultrollen är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Paula Skoglund på paula.skoglund@jeffersonwells.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb