CGI

Applikationskonsult med BI profil

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 19 juli 2021
Stängs
den 20 augusti 2021
Ref:
J0121-1299
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. Vår vision är att hjälpa medborgarna till ett mer hållbart samhälle. Tack vare vår starka position inom offentlig verksamhet bidrar vi till proaktiv verksamhetsutveckling, ökad effektivisering och produktivitet av välfärdssektorn inom IT, HR, ekonomi, välfärd/sjukvård, miljö och energisektorn.

En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, som är Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem för svenska lagar och avtal inom offentlig sektor. Inom området applikationskonsulting erbjuder vi våra kunder hjälp med såväl implementation som vidareutveckling av sina system. Då vi har stor efterfrågan på våra tjänster söker vi nu dig som vill blir vår nya kollega och förstärka vår konsultgrupp med kompetens i rollen som Applikations- och BI konsult för Heroma.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Applikationskonsult med BI profil har du möjligheten att jobba med en mängd olika typer av organisationer. Bland våra kunder hittar man såväl stora som mindre organisationer med olika typer av behov och krav på systemstöd i sin verksamhet. Det här gör att rollen som Applikationskonsult är varierande och ständigt utvecklande. Våra applikationskonsulter har alla olika kompetensområden och inriktningar. Gemensamt är dock att fokus ligger på att stötta våra kunder i hantering och uttag av information kopplat till Heroma. Som Applikationskonsult med BI-profil arbetar du både som en del av ett team i större projekt och med att självständigt driva dina egna kunduppdrag.

Dina ansvarsområden:

• Förstudier och utredningar hos våra kunder kring exempelvis specifika behov av statistik i organisationen.
• Workshops med syfte att analysera behov och krav gällande BI/utdata i kundens verksamhet.
• Arbeta med konsultuppdrag hos våra kunder, till exempel att utbilda kunders medarbetare i Heroma, eller ge användarstöd.
• Inom ramen för införandeprojekt av nya kunder arbeta med uppsättning och test av kundspecifika parametersättningar relaterat till statistik och utdata i Heroma

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som ca fem års erfarenhet av arbete inom Business Intelligence/Utdata och som nu söker en ny utmaning. Du har en teknisk bakgrund med en bra förståelse för system. Då din roll innebär mycket arbete med kund bör du även ha stort intresse och förståelse för den roll som BI/utdata kan ha i kundens verksamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva mindre projekt/uppdrag självständigt. Det kommer finnas möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av våra tjänster och rutiner kopplat till BI/utdata varför vi gärna ser att du gillar att ta ansvar, har ett inre driv, är ansvarsfull och affärsorienterad.

Då vi ofta jobbar i implementeringsprojekt så är din förmåga att lösa problem, att vara pedagogisk, förtroendeskapande och flexibel viktig. Att du har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift är grundläggande. Du drivs av att leverera med kvalitet och har kundens behov i fokus. Har du arbetat med BI kopplat till produkter inom HR och/eller löneområdet är det meriterande.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:

• SQL-frågespråk mot relationsdatabaser
• SQL-server och/eller DB2
• Arbete med datamodellering
• Visualisering av data (dashboards, nyckeltal, rapporter etc)
• Omsätta verksamhetskrav till kvalitativa BI-lösningar

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Bra, vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta: Per Pupini, Konsultchef, 0761-356172, eller på per.pupini@cgi.com.

Detta är en heltidstjänst med placering i Malmö eller Göteborg. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb