CGI

Lönekonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 22 januari 2021
Stängs
den 11 mars 2021
Ref:
J0121-1667
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI utvecklar och levererar egna system, IP-lösningar, till fler än 500 kunder, både nationellt och internationellt. En av våra IP-lösningar som vi är väldigt stolta över är Heroma, ett heltäckande personal- och lönesystem för svenska lagar och avtal. Genom Heroma levererar vi tjänster via en IT-plattform som möter användarna via appar och moderna webbklienter.

Vårt team är kunnigt och engagerat och består av lönekonsulter i både Kista och i Manila på Filippinerna. I Kista sitter ca 10 lönekonsuler och i Manila ca 30. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare som du som lönekonsult har ett nära och operativt samarbete med. Ni säkerställer tillsammans leveranskvalitet till vår kund.

Till vårt supertrevliga team i Kista söker vi nu fler lönekonsulter som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lönekonsult kommer du att vara en del av ett team där vi tillsammans sköter lönehanteringen för en av våra kunder. Tjänsten är bred och innefattar löpande löneadministrativa arbetsuppgifter enligt produktionsplan, korrigeringar, internkontroller, sjukrapportering, kontakt med olika myndigheter och andra möjliga externa partners.
I tjänsten ingår bland annat:

• Årsskiftesrutiner, semesterberäkning, kontrolluppgifter, statistik mm
• Ärendebehandling i aktuellt ärendehanteringssystem/dokumenthanteringssystem
• Aktivt deltagande i arbete med utveckling av processer, arbetssätt och rutiner (ständiga förbättringar)
• Rapportuttag efter lönebearbetning, uppföljning och avstämning av div underlag

Lönebearbetningen sker i systemet Heroma.

Detta är en heltidstjänst med placering i Kista. Tjänsten är till att börja med tidsbegränsad till 31 augusti 2022, men för rätt person kan det sedan finnas möjlighet till en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi dig som har erfarenhet från arbete inom löneadministration, har jobbat självständigt i hela löneprocessen har förståelse för dess betydelse.

Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad, har ett stort fokus på kvalitet och tycker att det är kul med utveckling. Du har en vilja att utveckla och förnya processer och delar gärna med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter till andra. Då rollen innehåller många olika delar är det även viktigt att du har förmåga att planera, strukturera och prioritera.

Vi vill gärna behålla vår fina teamkänsla och samarbetsförmåga är viktigt för oss. Hos oss tar alla ett eget självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter och arbetar samtidigt för att få med andra människor i den gemensamma arbetsuppgiften. En förutsättning för vårt arbete är en bra relation med vår kund, så även ett stort kundfokus är viktigt här. Då en del av vår löneproduktion sker i Manilla behöver du kunna kommunicera väl både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tarja Törnqvist tarja.tornqvist@cgi.com eller Mikko Humalisto mikko.humalisto@cgi.com

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb