Kundansvarig produktspecialist till Atea i Skellefteå, Piteå eller Luleå

Rekryterare
Atea
Plats
Skellefteå, Piteå, Luleå
Annonserat
den 4 december 2020
Stängs
den 16 februari 2021
Ref:
147721
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Älskar du att göra affärer och träffa kunder? Brinner du för att bidra till nöjda kunder? Har du erfarenhet av att vara en nyckelspelare med ansvar för stora kundkonton med fokus på produktförsäljning? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea en driven medarbetare som vill jobba som kundansvarig produktspecialist med fokus på vår återförsäljarroll och Ateas erbjudande inom arbetsplatsnära produkter och produktnära tjänster. Exempel på produkter och tjänster inom området är datorer, bildskärmar, mobiltelefoner, miljö- och återtagstjänster. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Om tjänsten

I rollen som kundansvarig produktspecialist kommer du att arbeta med Ateas erbjudande inom hantering av hårdvara och produktnära tjänster till Ateas kunder inom området Skellefteå-Piteå-Luleå. Du kommer att ansvara för området och därmed aktiv utveckling av ett antal namngivna kunder. Arbetet innebär nära samarbete med kundansvariga säljare samt andra regionala produktspecialister på Ateas kontor på dessa orter. I de flesta affärer är det "många bollar i luften". Det gäller därför att ha ett strukturerat arbetssätt så att inget faller mellan stolarna. Många gånger behöver man agera projektledare för affären så att kunden får en lösning som matchar behovet. En framgångsfaktor för att lyckas i rollen är att hålla sig uppdaterad inom marknadsutveckling och trender för produkter och tjänster på IT-marknaden samt att upprätthålla och skapa nya affärskontakter med Ateas leverantörer inom området.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss blir du en del av ett väl fungerande lag där vi trivs på jobbet och jobbar tight tillsammans för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vi ger mycket goda möjligheter till att utvecklas i rollen med stöd av övriga kollegor på dessa kontor samt på Atea som helhet. På Atea är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utm ana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning med tonvikt på lösningar för stora kunder och långsiktiga och nära relationer. Du behöver ha ett teknikintresse i grunden kombinerat med ett stort intresse för att ta fram lösningar tillsammans med kunden. Men i övrigt tror vi att dina personliga egenskaper, driv och motivation är avgörande för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Du är en utpräglad relationsbyggare med känsla för att både säkra upp befintlig affär och driva utveckling utifrån kundens behov. Rollen är utmanande och mångfacetterad på ett positivt vis men kräver också att man har ordning och struktur i sitt arbetssätt.

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Har du frågor om tjänsten tveka inte att kontakta försäljningschef Skellefteå, Hendrik Hjärtberg via 070-247 68 58 eller via hendrik.hjartberg@atea.se alternativt försäljningschef Norrbotten, Daniel Bergström via 076793 87 06 eller via daniel.bergstrom@atea.se . Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!