CGI

Developer ServicePortal / Utvecklare Tjänsteportal

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Bromölla, , Sweden
Annonserat
den 23 januari 2021
Stängs
den 24 mars 2021
Ref:
J0121-0578
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår tjänsteportal för infrastrukturtjänster. Portalen konfigureras och anpassas utifrån varje kunds avtal.

Hos oss kommer du att ingå i ett team med kollegor runtom i Sverige men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen. Vi erbjuder ett självständigt arbete med stora möjligheter att påverka. Vårt arbete innefattar både projektform men även löpande förvaltning och drift av portalen.

Framtida arbetsuppgifter
Tillsammans med tjänsteansvarig och övriga i portalteamet utreder du de önskemål om förändringar som kommer in. I regelbundna forum, där representanter för verksamheten deltar, beslutas om vilka förändringar som ska tas vidare till utveckling och implementation.
Du designar, utvecklar och implementerar beslutade lösningar som samlas ihop till releaser och produktionssätts regelbundet. I arbetet ingår också löpande applikationsdrift och support.

Du kommer att vara placerad i Stockholm, Göteborg eller Bromölla. Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
Du har kunskap och tidigare erfarenhet av LAMP och utveckling i Java. Du bör också känna till infrastrukturdrift, exempelvis servrar, Unix, Windows, nätverksteknologi och storage.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Java, Javascript, HTML, XML, CSS
• Integration/Rest-API
• Azure DevOps
• Oracle Linux
• Apache HTTP Server och Tomcat
• Databaskunskaper (MySQL)

Meriterande är kunskap och erfarenhet av:
• LifeRay DXP
• BMC Remedy ITSM
• Certifikathantering för SSL

Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.

Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Lena Sundblad, lena.sundblad@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-03-20
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb