CGI

Senior Talent Acquisition Specialist

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 23 januari 2021
Stängs
den 4 februari 2021
Ref:
J0121-1516
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

I rollen som Senior Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i ett härligt team med stort engagemang för rekrytering och Employer Branding. Här får du möjlighet att arbeta på ett lönsamt, innovativt IT -företag i ständig förändring och utveckling.

Vår kollega går nu in i en spännande tjänst inom HRBP-gruppen och vi behöver därför komplettera TA-teamet med en erfaren Talent Acquisition Specialist i Stockholm.

Har du lång erfarenhet av rekrytering och drivs av att hitta nya IT-talanger så läs vidare.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Senior Talent Acquisition Specialist kommer du att stötta ledarna inom specifika affärsområden och genom hela rekryteringsprocessen, från start till avslut. Du kommer att vara insatt i affärsområdenas Work Force Plan, sätta en rekryteringsplan och vara en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och lokala Employer Branding-aktiviteter.

Du har en nära dialog med rekryterande ledare inom dina affärsområden och ansvarar för att optimera och publicera annonser och kampanjer i sociala medier. Du kommer även aktivt söka och kontakta kandidater för specifika rekryteringar. Du erbjuds att bli certifierad i våra testverktyg och kommer i vissa rekryteringar att utföra djupintervjuer och tester av kandidater.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som Senior Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam som i sin tur ingår i den skandinaviska HR-organisationen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du gillar kombinationen av att arbeta både strategiskt och operativt samt att du trivs i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet.

Vi tror att du har följande profil:
• Du är trygg i din roll som rekryteringsspecialist och har minst fem års erfarenhet av rekrytering, gärna inom IT.
• Du är van att jobba med search/headhunting och att proaktivt kontakta kandidater.
• Du får gärna ha erfarenhet från någon form av Employer Branding aktiviteter.
• Du är strukturerad och noggrann.
• Akademisk examen.

Vad vi erbjuder:
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vad kul! VI ser fram emot att höra från dig. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till linnea.zachrisson@cgi.com.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2021-03-01

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb