CGI

DevOps utvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Malmö, , Sweden
Annonserat
den 23 januari 2021
Stängs
den 10 mars 2021
Ref:
J0121-1844
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
HRM Public inom CGI ansvarar för två HR- och lönesystem med schema- och bemanningshantering. De används av ett flertal av Sveriges landsting, regioner, kommuner och statliga myndigheter.

Vi satsar på alla fronter och har bland annat ca 20 agila utvecklingsteam igång. Vårt största fokus de senaste åren ligger på användbarhet och värde för användarna med chefer som största fokus.

Just nu söker vi en DevOps-utvecklare till vårt HR- och lönesystem Heroma. Vi söker dig som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av vårt DevOps-team som stöttar utvecklings- och supportteamen och arbetar med förbättring av vår nuvarande plattform. I arbetsuppgifterna ingår uppsättning och underhåll av testmiljöer, implementation av utvecklingsverktyg, configuration management och i vissa fall även infrastruktur. För denna rollen söker vi dig som är lösningsorienterad och förstår vikten av delat ansvar mellan drift och utveckling samt kunna hantera lösningar i ett större perspektiv.

Vi har flera spännande projekt framför oss, där du blir en viktig spelare för produkten och utvecklingen av teamet. Vi kommer bland annat arbeta med:
• Att skapa förutsättningar för Continuous Integration, Continuous Delivery och ökad säkerhet vid utveckling (DevSecOps)
• Att minska manuellt arbete kring underhåll av miljöer, genom att automatisera och införa självservicefunktioner

Teamet består i dagens läge av ett antal av erfarna tekniker/utvecklare och sitter på CGI:s kontor både i Malmö och Karlstad. Vi jobbar som ett scrumteam och fokuserar mycket på kunskapsspridning och att designa och implementera förbättringar både i produkten och i vårt arbetssätt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet av DevOps-arbete med verktyg, processer och automatisering samt CI/CD Pipelines, infrastructure-as-Code, script language och version control.

Om du dessutom har erfarenhet av följande är det meriterande; container technologies, C# , ASP.NET (MVC) och Citrix. Du har en relevant akademisk examen, ex civilingenjör eller systemvetare. Vidare pratar du flytande svenska.

För att lyckas i rollen som DevOps-utvecklare söker vi dig som är en nyfiken och lösningsorienterad lagspelare. Du är strukturerad och driven som person och har ett genuint intresse för teknik och trivs när du får ta ansvar och lösa utmaningar inom ditt område. Du känner dig bekväm i rollen, där du förväntas delta aktivt i möten, pedagogiskt förklara tekniska utmaningar och ta till dig av andras erfarenhet.

I denna rekryteringen söker vi dig som bor i Karlstad eller Malmö. Du kommer att tillhöra avdelningen för HRM Public på CGI. På kontoret jobbar flera andra med Heroma. Övriga delar av Heroma utvecklas i bl a Malmö, Karlstad, Umeå, Östersund, Göteborg och offshore.

Mer om tjänsten
Heltid: 100%
Placering: Karlstad eller Malmö
För mer information, vänligen kontakta: Cecilia Hammarsten, Utvecklingschef, 076-0485151
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb