Cloud Transformation Sales

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 januari 2021
Stängs
den 7 februari 2021
Ref:
147798
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba medcloudlösningar och driva transformationen tillsammans med dina kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som Cloud Transformation Sales ansvarar du för att hjälpa kunder i deras transformation till molnbaserade tjänster. Målsättningen med rollen är att erbjuda en tydlig metodik för att nå våra kunder och säkerställa ett mervärde i vår genesamma digital transformation. I detta team finns en stolthet i att presentera de bästa lösningarna för våra kunder och detta görs i samråd med några av branschens vassaste cloudarkitekter.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom infrastruktur och molntjänster och att du är van att sälja komplexa lösningar till kund. Du har god förståelse för det som driver försäljning och kan omsätta teknik till kundnytta och lösningar. Dina arbetsuppgifter består bl a av att agera säljstöd och även av analys och design.

Då vi ofta arbetar i team och har en matrisorganisation så är vana att arbeta i virtuella grupper en förutsättning för att lyckas.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du har stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning och är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.

För att lyckas i tjänsten som säljspecialist inom Cloud bör du ha följande kunskaper:
  • Ett brinnande intresse för IT och dess nytta för verksamheten
  • God samarbetsförmåga, en lagspelare
  • Vara en skicklig presentatör och ha förmåga att omsätta kundbehov till lösning
  • Passion för försäljning och stor egen drivkraft samt erfarenhet att göra avslut
  • Stor kunskap och erfarenhet runt tjänsteförsäljning


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Klöväng, Försäljningschef Software & Cloud, via anne.klovang@atea.se alternativt telefonnummer 08-4774740. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb