Teletekniker inom Radio/fordon/hytter

Rekryterare
Försvarsmakten
Plats
Enköping, Uppsala län, Sverige
Annonserat
den 25 januari 2021
Stängs
den 2 februari 2021
Ref:
23226
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Om tjänsten

Försvarsmaktens Telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) Genomförandeenhet Mitt, Teleavdelningen söker teletekniker inom radio/fordon/hytter, med placering i Enköping.

Är du teknikintresserad och serviceinriktad? Vill du utvecklas och trivs med frihet under ansvar? Då kan du vara den vi söker.

Om verksamheten
Teletekniker inom armétele är organiserad på en telesektion med uppemot 15 medarbetare som utför tillsyn, reparationer och genomför avhjälpande underhåll på sambandsmateriel som tillhör krigsförbanden inom Försvarsmakten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten som teletekniker inom Radio/Fordon/Hytter innebär att självständigt genomföra underhåll, förebyggande och avhjälpande underhållsarbete inom Försvarsmaktens operativa utrustning till krigsförbanden.

I tjänsten kommer du få den handledning och utbildning som krävs för att kunna genomföras ditt arbete.

Vi erbjuder dig
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Verksamheten erbjuder stor variation och komplexitet samt ställer höga krav på IT-säkerhet vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar för intern karriärrörlighet. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:
  • Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål.
  • Tre timmar träning i veckan på arbetstid och du kan få ersättning för träningskläder och startavgifter.
  • Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder.
  • Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB samt möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning.

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning med inriktning Tele/El/Teknik eller motsvarande kunskaper
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
  • B-körkort

Meriterande
  • Erfarenheter av Försvarsmaktens elsystem
  • Erfarenheter av Försvarsmaktens radiosystem
  • Tidigare erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhåll av Försvarsmakten material

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är strukturerad, kan agera självständigt och har ett högt säkerhetsmedvetande. Du är tekniskt intresserad och serviceinriktad, samt vill utvecklas och uppnå resultat av hög kvalitet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort: Enköping.

Obekväm arbetstid samt resor kan förekomma.

Befattningen är en tillsvidareanställning som civilt anställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Förvarsmakten.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande sektionschef Andreas Zetterlind, 072-187 75 30. För upplysningar angående anställningsvillkor, kontakta HR-generalist Hanna Ottosson, 0171-158050.

Fackliga företrädare:
OFR/O Wiveca Hörlin Wisborg
OFR/S Martin Sparr
SACO Per Lohman
SEKO Matz Felix
Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-01.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften - i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Liknande jobb

Liknande jobb