CGI

Testare

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 26 januari 2021
Stängs
den 27 mars 2021
Ref:
J0121-2064
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

HRM Public utvecklar produkten Heroma, som vi med stolthet benämner "Hela välfärdens personalsystem". Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster som ger stora besparingar för våra kunder. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Vill du också bli en del av CGI? Vi söker nu Dig som är mjukvarutestare och som vill göra skillnad och utvecklas med kollegor så att du får ut det bästa av din potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Framtida arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del av ett scrum-team, där du, tillsammans med de andra testarna, säkerställer kvaliteten på teamets leverans. Du ser till att systemet möter användarnas behov och att det är användarvänligt. Detta gör du genom att du är med hela vägen, från krav till dokumentation. Du granskar krav, du skriver, med utgångspunkt i acceptanskriterier i user stories, testfall. Du utför manuella tester av olika slag, exempelvis funktionstester och regressionstester och dokumenterar varje fel på ett tydligt och strukturerat sätt. Som testare skriver du även manualer och är ibland den som visar ny funktionalitet på demo, både internt i teamet och utanför teamet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmågan att se helheten, samtidig som du är noggrann och uppmärksam. Du har en stark drivkraft att systemet ska hålla hög kvalité när det når slutanvändarna. Du är lösningsorienterad och har ett analytiskt synsätt. Då arbetet innebär att du arbetar i team behöver du ha god samarbetsförmåga och ha lätt för att kommunicera. Därutöver så ser vi gärna att du är en person som vågar komma med nya idéer och är öppen för förändring.

Du har erfarenhet av
• Mjukvarutestning
• Testfallsskrivning

Vi blir extra glada om du, dessutom har erfarenhet av:
• Azure DevOps
• Testautomation
• Agila processer

Mer om tjänsten
Heltid: 100%
Placering: Malmö
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Rekryteringsprocessen kommer att drivas digitalt, med intervjuer via Microsoft teams.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.
För mer information, vänligen kontakta Johanna Fihnn, utvecklingschef, 076-037 58 21, johanna.fihnn@cgi.com

Att arbeta på CGI
För sjätte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.