Lösningsarkitekter

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping
Annonserat
den 25 januari 2021
Stängs
den 16 mars 2021
Ref:
147803
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill göra skillnad i ett större sammanhang? Just nu söker vi dig som vill jobba hos oss på Atea Östergötland som lösningsarkitekt med fokus på ett eller flera av våra affärsområden. Du kommer att bidra in i det område som passar din bakgrund, kompetens och ambition bäst. Våra tre affärsområden är Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. Vad brinner du för?

Din roll i laget

I rollen som lösningsarkitekt på Atea förväntas du hjälpa kunder från införsäljningsfasen till implementeringsfasen, du kommer bland annat bryta ner övergripande mål till teknisk lösning. Hos oss erbjuds en utvecklande och fri roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kund.

Med dina breda och goda kunskaper kring framtida teknologier och kan agera kunskapspartner gällande kundens it-miljö. Arbetet varieras med självständiga mindre projekt blandat med teamprojekt när det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö. I arbetet ingår att agera strateg/visionär i sälj- och marknadsföringssammanhang, t.ex. seminarier. Genom att agera säljstödjande når vi tillsammans våra mål.

Vad söker vi hos dig

• Erfarenhet och intresse av att arbeta med teknisk in-försäljning eller lösningsförsäljning och du har förståelse för teknik och tjänster samt vilka värden dessa kan skapa i en verksamhet.
• Flera års erfarenhet inom ett eller flera av våra affärsområden och med god kunskap kring lösningar baserade på teknologier från marknadens ledande leverantörer.
• Du har erfarenhet av det traditionella och du behöver ha kunskap om de nyare terminologierna i den digitala världen.
• Du har vanan av att arbeta med förstudier och utredningar som verktyg för att ta fram krav och målbilder för framtida lösningsdesign.

Dina personliga egenskaper är helt avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos oss med ett tillitsbaserat ledarskap. Vi ser att du är en person som är driven i ditt arbete för kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Hoppas att du vill bli en del av Atea! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Christer Petersson, christer.petersson@atea.se. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringsansvariga Hanna Carlborg, hanna.carlborg@atea.se.

Välkommen till Atea!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.