CGI

Azure-utvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 28 januari 2021
Stängs
den 10 mars 2021
Ref:
J1220-0319
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

Just nu söker vi Azure-utvecklare till vårt team inom BI & Analytics i Malmö!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Azure-utvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några veckor till stora och långa åtaganden. Du kommer att jobba i spännande projekt där du får vara med och forma tekniska lösningar i teknikens framkant, som skapar värde för våra kunder tillsammans med ett kompetent team. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen.

Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi jobbar med såväl nyutveckling som vidareutveckling hos våra lokala kunder, men du blir även en del av vårt nätverk med konsulter som finns över hela Sverige. Vår storlek och även vårt internationella nätverk gör det möjligt att erbjuda våra kunder framåtriktade lösningar.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som är systemutvecklare eller ingenjör. Vi tror att du har ett gediget teknikintresse med betoning på Azure. I rollen behöver du behärska engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Du har troligen en akademisk utbildning inom datalogi eller motsvarande. För att lyckas i denna roll bör du ha kunskap inom några av nedanstående områden:
• C#, .NET
• REST- API
• Entity Framework
• T-SQL
• Azure IoT Hub
• Azure Event Hubs
• Azure Functions
• Azure Storage
• Azure Web Apps
• Azure Service Bus
• Azure Data Factory
• Azure Data Lake
• Azure Databricks
• Agilt arbetssätt

Har du dessutom kunskaper i PowerShell, Xamarin eller av andra molnplattformar är det en merit.

Utöver goda teknikkunskaper ska du även känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du är också nyfiken, ser möjligheter, har ett ordentligt driv att vilja utvecklas, har förmågan att snabbt ta in kunskap och har ett brinnande intresse för att göra skillnad. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Certifieringar är meriterande.

Vad vi erbjuder
På CGI sätter vi laget före jaget. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Tony Jönsson, Director Consulting Services, via mail Tony.Jonsson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-02-28.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb