Front End Utvecklare till Resurs Bank i Malmö

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 januari 2021
Stängs
den 11 mars 2021
Ref:
29827fbf-4b94-4fe5-baee-c317d5c7b417
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis och vi söker nu en fantastisk Front-end Utvecklare till ett av våra utvecklingsteam på Resurs Banks utvecklingskontor mitt i centrala Malmö! Du kommer att jobba med våra produkter där du får chansen att ständigt förbättra användarupplevelsen för våra kunder. Vår IT avdelning ligger i framkant inom tekniken och här kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med många kompetenta och drivna kollegor och ledare

Är Resurs något för dig?

Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet. Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder.

Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vad kommer du att arbeta med?

Rollen som Front End Utvecklare är en bred roll där du kommer analysera, planera, implementera, testa, och kontinuerligt förbättra inom front-end området. Vi ser därför gärna att du har förståelse för hela Fullstack teknologin med betoning på Front end utveckling. Vi arbetar i ett prestigelöst och kollaborativt team med en agil approach. Du och ditt team kommer att ha ett klart syfte och ägarskap för att förbättra våra produkter kontinuerligt. Kvalité, snabb feedback och regelbundna leveranser som skapar affärsvärde är fokusområden hos oss.

I rollen som Front End utvecklare kommer du bland annat att arbeta med följande teknologier:
 • React, Redux
 • Javascript
 • Jenkins
 • Kubernetes / Openshift
 • PostgreSQL / MySQL / Redis


Vem är du?

Vi söker en driven och ambitiös person som känner passion för det du gör och uppskattar när tempot är högt. Vi ser att du är positiv, uppskattar att arbeta i team, bra på att samarbeta och du är en lagspelare! Du är inte rädd för förändringar och vill ständigt bli bättre på det du gör och dina karriärsmål framåt ser vi gärna inom ledarskap.

Krav för rollen är:
 • BS eller MS inom Computer Science eller en relaterad teknisk utbildning
 • Du har minst 3 års erfarenhet av Front-end utveckling med stark kodningskunskap
 • Erfarenhet av JS-bibliotek och ramverk, t.ex. React, Angular
 • Du är grym på CSS, och har erfarenhet av olika styling-bibliotek, t.ex. bootstrap
 • Du brinner för att skriva bra och testbar kod
 • Du har viljan att lära dig ny teknik och växla mellan olika tech stacks


Meriterande om du har:
 • Arbetat inom fintech tidigare
 • Ett öga för design
 • E-commerce erfarenhet
 • Erfarenhet av cloud-baserade och DevOps teknologier (AWS, Docker, Kubernets/Openshift)
 • Erfarenhet av open-source projekt (GitHub, Stack Overflow)


Om Resurs


Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, konsumentlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 6,2 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det andra kvartalet 2020 uppgick antalet anställda till 800 personer och låneboken till 30.9 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.

Så går rekryteringen till

I den här rekryteringen samarbetar Resurs med Experis. Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterad CV samt en riktad ansökan för tjänsten i vilken du beskriver Varför tjänsten är intressant och Varför du passar för den?

Frågor kring tjänsten besvaras av Experis rekryteringskonsult Jenny Flygare på jenny.flygare@se.experis.com alternativt 0702-557143 eller Christopher Weeks på christopher.weeks@se.experis.com alternativt 0727-285430. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrig information:

Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Kontorstider med flextid
Plats: Malmö