Experis söker Service Designer till SAAB

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 29 januari 2021
Stängs
den 26 februari 2021
Ref:
7edb1d19-8a23-46f7-9e24-c5b50c85ede1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och\r\n marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande och har ca 14 700 medarbetare och är verksamt i hela världen.

Nu finns det en möjlighet för dig som vill vidareutveckla Saabs IT-organisation i rollen som Service Designer. Du kommer framförallt att ansvara för att driva och koordinera IT-frågor och krav. Vi tror att du har ett stort intresse för IT och teknik men även ett intresse för att utveckla och leda verksamheten i detta arbete.

Arbetsuppgifter

I din roll som Service Designer kommer du att arbeta med att koordinera krav och hantera IT-frågor kopplade till verksamheten. Du leder arbetet från projekt till förvaltning och tar fram dokumentation i form av processdokument och tekniska dokument och specifikationer. Ur ett tjänstekatalogperspektiv ansvarar du för att strukturera Saabs IT-tjänster.

Vi söker dig som har:
  • Akademisk utbildning inom IT eller teknik
  • Erfarenhet från en liknande tjänst, ex. som Service Designer, kravanalytiker eller dyl.
  • Väl utvecklad förmåga gällande kravarbete och projektledning
  • God koordinerande förmåga
  • Fem till tio års relevant arbetslivserfarenhet
  • God kommunikativ förmåga


Vi tror att du har god förståelse för hur IT-tjänster designas via komponenter och det är meriterande om du har tidigare kännedom kring Saabs IT-processer och tillhörande rutiner. Som person är du noggrann, analytisk och ser vad som behöver göras. Vidare tar du dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och framgångsrikt sätt. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed är det krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet. Primär placeringsort är Linköping, men det fungerar även att arbeta från någon av följande siter; Järfälla, Jönköping eller Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start 1 februari 2021 som förväntas pågå till 30/11 2021, med god chans till förlängning.

Sök tjänsten idag!

Liknande jobb

Liknande jobb