Utvecklare/Testare till Saab

Rekryterare
Experis
Plats
Linköping
Annonserat
den 30 januari 2021
Stängs
den 27 februari 2021
Ref:
737008f5-b75d-4ca0-a855-11ade7774624
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och\r\n marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande och har ca 14 700 medarbetare och är verksamt i hela världen.

Nu söker vi på Experis dig som har ett stort intresse för Java-utveckling och testning och som är sugen på att ta dig an ett konsultuppdrag på Saab i Linköping med start omgående. Du kommer att vara anställd av Experis och uthyrd till Saab under en längre tidsperiod. För att passa i rollen tror vi att du är testare med sinnelag för utveckling och då specifikt inom Java-programmering, alternativt Java-utvecklare med intresse för testning.

I ditt arbete kommer du att arbeta med följande:
* Utveckling och underhåll av automatiska testfall
* Teknisk integration mellan Saabs olika delsystem
* Automatisering av prestandatest
* Felsökning

Du kommer att ansvara för planering av tester, framtagande av testdata och testfall samt genomföra tester.

Tekniker som används:
* Java
* Selenium
* Junit
* RESTAssured

Vi söker dig som har:
  • Akademisk utbildning inom IT eller teknik
  • Erfarenhet från service management
  • Tre till sju års relevant erfarenhet
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Svenskt medborgarskap
  • God kommunikativ förmåga


För att passa för denna tjänst tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom utveckling och test. Du har goda kunskaper i programmeringsspråket Java och har arbetat brett med test.

Som person har du en god analytisk förmåga och du har förmågan att kunna upptäcka fel i ett tidigt skede i testprocessen. För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har ett helhetsperspektiv, samt föredrar ett omväxlande och variationsrikt arbete. Vidare trivs du med att arbeta självständigt, är flexibel och har en väl utvecklad samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och därmed är det krav på svenskt medborgarskap. Primär placeringsort är Linköping eller Göteborg men det finns möjlighet att arbeta från andra orter. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och i sex månader med goda chanser till förlängning.

Liknande jobb

Liknande jobb