Konsult inom Unix/Linux

Rekryterare
Atea
Plats
Linköping, Norrköping
Annonserat
den 28 januari 2021
Stängs
den 5 mars 2021
Ref:
147811
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för Unix/Linux? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som konsult med främst Unix/Linux hos en av våra större kunder. Du kommer som konsult att arbeta i ett team på plats hos kunden i Linköping med en it-miljö som ständigt utvecklas. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att arbeta med daglig drift av Unix/Linuxbaserade operativsystem samt utveckling av dessa. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med att bygga och underhålla serverinfrastrukturen. Du kommer systematiskt arbeta med att ta fram lösningsförslag, koncept och idéer för fortsatt utveckling inom de olika områden i infrastrukturen. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:
• Kunskap om Unix/Linuxbaserade operativsystem och tillhörande stödsystem
• Erfarenhet av virtualisering
• Behärska svenska och engelska

Det är meriterande med kunskap inom:
• Red Hat
• Scriptning
• VMWare
• Puppet/Ansibel
• Horizon

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Möller, konsultchef, via magnus.moller@atea.se alternativt telefonnummer 013 - 37 53 27. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. Den här tjänsten omfattas även av RK2 säkerhetsklass.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.