Specialistsäljare inom Hybrid Platforms

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 25 januari 2021
Stängs
den 25 februari 2021
Ref:
147805
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du god kunskap inom datacenter och/eller kommunikation? Brinner du för att hjälpa andra med din spetskunskap? Vi på Atea Region Väst fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som specialistsäljare i en gruppering med fokus på datacenter och kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Nu utökar vi vår säljstyrka ytterligare och du kommer att tillhöra en väl sammansvetsad regional gruppering av specialister. Din roll i laget kommer vara att driva och utveckla vår produkt och konsultaffär runt datacenter och kommunikation. Du kommer att proaktivt säkerställa den bästa tekniska lösningen utifrån ett hårdvara och/eller mjukvaruperspektiv för kunden genom regelbunden kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Arbetet bedrivs också i samförstånd med kundteam och i nära samarbete med kundansvarig säljare och med stöd av lösningsarkitekter och konsulter.Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialistsäljare är:
  • Att utmana kunden och våra leverantörer att leverera rätt lösning för kundens behov
  • Att ha en nära dialog med nya och befintliga kunder och våra leverantörer för att kunna vara proaktiv i tanke och aktivitet
  • Ansvara för hela offertprocessen


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Med erfarenhet inom datacenter och/eller kommunikation har du utvecklat goda kunskaper inom området som du även har förmågan att förmedla vidare till andra. Du trivs med att göra affärer, ser alltid till kundens bästa och har förmågan att skapa relationer och bygga förtroende. Du har en god förståelse för affärsmässiga principer som du även kan omsätta i praktiken. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare bör du ha följande kompetens:

•Erfarenhet av datacenter och/eller kommunikation

•Självständig i ditt arbetssätt med ett tydligt affärsfokus

•Behärska svenska och engelska

•B-körkort

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Håkansson, Försäljningschef, via mikael.hakansson@atea.se alternativt telefonnummer 0703-83 44 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb