IT-projektledare till Secor i Töreboda

Rekryterare
Experis
Plats
Töreboda
Annonserat
den 1 februari 2021
Stängs
den 8 mars 2021
Ref:
219de64e-1d24-43d5-bb03-20dba05c0b22
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du erfarenhet av att driva projekt inom IT och digitalisering? Vill du vara en del av ett tryggt, stabilt och expansivt företags fortsatta resa? Då kanske denna tjänst är något för dig!

Vad innebär tjänsten som IT-projektledare på Secor?
Som IT-projektledare på Secor kommer du att arbeta med förbättringsarbete inom digitalisering i nära samarbete med ledningsgruppen för Secor AB och IT-avdelningen på Daloc AB. Som IT-projektledare förväntas du bidra med ett övergripande perspektiv på långsiktig utveckling inom digitalisering.

Som IT-projektledare bidrar, vägleder och arbetar du så att organisationen får bästa möjliga värde av investeringar i IT-system. För att lyckas behöver du ha förmågan att förstå verksamhetsbehov. Du är van vid att utmana invanda arbetssätt och rutiner, genomföra IT-projekt, effektivisera och skapa processer samt instruktioner.

Med din kunskap och erfarenhet inom behovsanalys och kravställning hjälper du till att fatta rätt beslut och göra prioriteringar kring utvecklingen.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har en utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande. Du är trygg i din IT-kunskap och van att jobba i projektform. Som person är du resultatorienterad och levererar enligt uppsatta mål. För att lyckas bra i tjänsten behöver du vara självgående men även drivas av fördelarna att skapa goda relationer både internt och externt. Du är lyhörd, arbetar långsiktig och har lätt för att sätta dig in i verksamheter och kan konkretisera verksamhetens behov samt översätta dessa i tekniska lösningar.

Du behöver även ha:

  • Vana att hålla workshops för att locka fram och identifiera behov
  • God kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift samt pedagogisk förmåga att förmedla komplexa frågor på ett enkelt sätt utifrån målgrupp
  • Förmåga att föra vidare och konkretisera verksamhetens behov
  • Erfarenhet av att driva och även koordinera samt prioritera initiativ inom digitalisering
  • God teknisk förmåga.

Har du erfarenhet av Microsoft NAV, SuperOffice eller Windows och har jobbat med IT-support, så är det meriterande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Secor AB med Experis och du kommer att bli anställd hos Secor AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: sara.johansson@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-03-07.

Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DALOC KONCERN
1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare. Dotterbolaget Secor AB är franchisegivare i SecorKedjan som består av en rikstäckande organisation med 15 franchisetagare och tre egna kontor. Secor AB säljer och installerar Daloc Säkerhetsdörrar i flerbostadshus. Läs mer på www.secor.se