IT-chef till Daloc i Töreboda

Rekryterare
Experis
Plats
Töreboda
Annonserat
den 1 februari 2021
Stängs
den 2 mars 2021
Ref:
f62dd94d-ca8a-449c-b620-e88f64d88efb
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Daloc i Töreboda behöver nu stärka upp med fler stjärnor som vill bidra till företagets framgångar. Om du vill jobba som IT-chef på ett expansivt och marknadsledande företag i fräscha lokaler i Töreboda är det här din chans!

Vad innebär tjänsten som IT-chef på Daloc?
I rollen som IT-chef kommer du att leda ett team bestående av tre IT-tekniker och en affärssystemspecialist. Du kommer att utveckla strategier för hur IT-systemen ska användas och förbättras samt ansvara för att skapa en helhetssyn över koncernens IT-struktur. Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad i Töreboda.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Lägga en plan för hur Daloc ska använda sig av informationsteknik, digitalisering och/eller datateknik i framtiden.
  • Projektleda implementerandet av digitaliserande processer.
  • Leda tvärfunktionella utvecklingsprojekt av olika storlek.
  • Tillse att lokala och nationella regelverk efterlevs.
  • Omvärldsbevaka
  • Ansvara för kontakt med både befintliga och nya leverantörer inom IT.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har vana att driva projekt inom IT och vi ser gärna att du har erfarenhet från en ledande befattning sedan tidigare. För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du trivs med att arbeta verksamhetsnära och ser värdet av att finnas på plats. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team varpå det är viktigt att du motiveras av att ha många kontaktytor. Som person är du noggrann, arbetar strukturerat, besitter ett stort driv samt kan kommunicera väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

Vidare söker vi dig som:
  • Har en utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande (civilingenjörsutbildning med inriktning data)
  • Har erfarenhet av projektledning
  • Är van vid att arbeta i tvärfunktionella team

Har du tidigare haft personalansvar så är det meriterande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Daloc med Experis och du kommer att bli anställd hos Daloc. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: sara.johansson@se.experis.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DALOC KONCERN
1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.