Experis söker systemutvecklare

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 2 februari 2021
Stängs
den 5 mars 2021
Ref:
9940320a-62f5-4a8b-ba8e-0f0b08a90a0d
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Det här är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som systemutvecklare för Experis
​Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I ditt arbete kommer du att jobba med både incident-baserad problemlösning såväl som utveckling av applikationer. Applikationerna du kommer att arbeta med är mycket kritiska system med många användare, vilket ställer höga krav på support och tillförlitlighet.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med komplex problemlösning, systemtester och utveckling. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb. Tekniska krav är mycket goda kunskaper inom C#, .Net och SQL. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av kravhantering, support och erfarenhet av tillverkningsindustrin är meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom IoT har du enorma möjligheter att se fram emot.

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!