Söker du jobb som Business Analyst?

Rekryterare
Experis
Plats
Skövde
Annonserat
den 3 februari 2021
Stängs
den 5 mars 2021
Ref:
94b11caf-390b-4261-ba6b-da6f273b43c2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Experis söker just nu efter en kommunikativ person till rollen som konsult för att genomföra uppdrag hos vår kund. Är du systematisk med förmågan att identifiera både möjligheter och risker? Sök då tjänsten som konsult redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten
Som konsult kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. Du kommer att jobba med att förstå verksamhetens behov och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att agera som en brygga mellan business och IT för att skapa en ömsesidig förståelse och därmed en effektiv och framgångsrik organisation. Du kommer ha ett nära samarbete med andra medarbetare i ditt team.

Den vi söker
Till den här rollen söker vi dig som är kommunikativ och systematisk. Förutom det ska du också ha kunskap inom Virtual Device, MQ och SQL. Dina framtida kollegor har alla ett stort intresse för att ta fram innovativa lösningar på komplexa IT-relaterade problem och det är givetvis ett stort plus om du delar den passionen samt ett genuint tekniskt intresse. Du är van vid att arbeta agilt och ser inga svårigheter att lära om och anpassa ditt arbetssätt om situationen kräver.

Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.
Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.
Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Om Experis
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.