Söker duktiga programmerare till Experis

Förfaller i dag

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 3 februari 2021
Stängs
den 4 mars 2021
Ref:
a5ebe0b6-661c-429d-9606-84a6bca9b965
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Spännande saker händer inom ManpowerGroup och Experis, Experis har nyligen re-brandat och gått från konsultbolag med specialister inom olika områden till renodlat IT-bolag! Vi söker kompetenser inom systemutveckling med +3 års arbetslivserfarenhet som vill bli en del av Experis och vår resa framåt. Hos oss får du möjligheten att ständigt utvecklas, arbeta med spännande projekt tillsammans med engagerade kollegor i en innovativ miljö!

Om oss

Experis erbjuder kompetensförsörjning av specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi är stolta över våra värderingar People, Knowledge och Innovation, det är riktlinjer som genomsyrar allt vi gör i vår verksamhet.

People - att vi bryr oss om och respekterar individen, vilket innebär att vi litar på Dig, stödjer Dig och ger Dig möjlighet att förverkliga dina karriärmål.

Knowledge - vi delar med oss av vår kunskap och expertis. På så sätt kan vi förbättra våra erbjudanden, tjänster och relationer och samverka tillsammans.

Innovation - vi vågar vara innovativa och utvecklas. Vi utmanar hela tiden oss själva och kunderna för att hitta nya och bättre lösningar för dig som kandidat och konsult.

Vad är det vi söker?

Söker dig som vill bli expert på programmering och är på god väg.

Söker just nu blandad kompetens från både systemutvecklnig, webbprogrammering, applikationsutveckling, devOps osv.

Du är en kompetent programmerare så vet jag att du kan ta dig an och lära dig nya programmeringsspråk. Det viktigaste är att du har en stark vilja till att ta till dig ny kunskap.

Förutsätter att du har kunskap från exempelvis högskola, men är du ett gein som lärt dig programmera på egen hand och kan vissa riktigt bra kod så är vi öppna för en dialog.

Sök tjänsten i dag!

För mer information är du välkommen att kontakta Emil Rudvi på telefonnummer 0761 35 96 13 eller e-post emil.rudvi@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Liknande jobb

Liknande jobb