CGI

Arkitekt / Lead Developer

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Umeå, Uppsala, Norrköping, , Sweden
Annonserat
den 4 april 2021
Stängs
den 3 juni 2021
Ref:
J0221-0338
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en arkitekt som tycker om att programmera, eller en utvecklare som är intresserad av arkitektur? Brinner du för att utveckla produkter som gör samhällsnytta? Vill du jobba med lösningsarkitektur, mjukvaruarkitektur, säkerhetsarkitektur eller infrastrukturarkitektur?

Till vår enhet Treserva, söker vi nu en arkitekt/lead developer för Treserva.

Om Treserva
Treserva är ett modernt och framgångsrikt omsorgssystem för kommunal verksamhet i Sverige. Treserva stödjer individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet. Vår vision är att erbjuda det säkraste och mest attraktiva verksamhetssystemet för en effektiv kommunal eHälsa och vi söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa.

Treserva som produkt moderniseras till ett webbaserat system byggt på API:er och med ett inbyggt processtöd. Mycket fokus ligger på e-tjänster, robotics lösningar och appar liksom samverkan med myndigheter genom anslutning till olika nationella tjänster. Förväntningarna från våra kunder är höga på nya innovativa tekniklösningar som kan bidra till verksamhetsutveckling hos våra kunder.

Våra medlemmar arbetar in-house agilt i Scrum team och är alltifrån produktägare, arkitekter, UX designers, utvecklare, tekniker, testare. Vi har en egen support och verksamhetskonsulter. Omvärldsbevakning är en förutsättning i vår leverans som hanteras av våra duktiga produktstrateger. Utvecklingsorganisationen som Du kommer bli en del av består av distribuerade globala utvecklingsteam.

Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en mindre sammanhållen gruppering där vi alltid stödjer varandra och har roligt tillsammans. Vi är en decentraliserad organisation med anställda på flera orter i Sverige samt i Indien.
Inom vår enhet, finns idag ett 140-tal medlemmar. Treserva har idag en tredjedel av landets kommuner som kunder och vi siktar på att växa!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att verka som mjukvaruarkitekt/senior utvecklare och vara del i vårt arkitektteam som gemensamt ansvarar för att säkerställa att systemet uppfyller kundernas önskemål samt produktens mål och visioner. Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta arkitekturen i Treserva. Bland annat innebär det att möta upp de funktionella kraven som ställs på Treserva för att bryta ned dessa i implementerbara, testbara, säkra, leverbara features. Du kommer att arbeta med våra produktägare för att säkerställa att våra kunders krav kan omsättas i praktiskt fungerande lösningar.

Teamet ansvarar även för att utföra omvärldsbevakning samt att vara teknisk kontakt för externa samarbetspartners eller organisationer och att bistå med teknisk expertis vid införsäljning av systemet till nya eller befintliga kunder.

Vi är i färd att förnya vårt sätt att utveckla och leverera Treserva och därför behöver vi bli fler som kan förflytta vår befintliga monolitiska client-server lösning till en mer löst kopplad arkitektur.

Om du tycker om att jobba med frontendarkitektur, design av microservices, TDD, DDD, Containers, DevOps, SaaS, Clean Architecture, Event driven, Clean Code, Agil systemutveckling, CI/CD, automatisering, integration, API:er eller mobila appar så har vi massvis med roligt jobb åt dig!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person är du drivande med stort tekniskt intresse. Du kommer få att arbeta med de senaste teknikerna för att ta fram nya kreativa lösningar för både web och mobila enheter.
Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll.

Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet och kompetens inom några av nedanstående områden.

• Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)
• Stort intresse för systemutveckling och problemlösning
• Minst 3 års erfarenhet av utveckling i .Net projekt
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet som arkitekt
• Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift
• Du är drivande, energisk och social.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av Domain Driven Development, Lean/Clean Architecture, Hexagonal arkitektur
• Har arbetat med arkitektur och kan ge exempel på hur du arbetat med detta
• Erfarenhet och vilja av att arbeta i virtuella team - du utmanas av att jobba i globala team
• Du tycker Angular 2, TypeScript och senaste versionen av Javascript är kul och utmanande.
• Erfarenhet av andra Single Page Applikationsramverk och/eller C++
• architecture, Clean Code, frontend, systemutveckling, integration

To applicants: please note that this position requires fluent Swedish language skills.

Du är en självständig lagspelare som är lyhörd för kundens och företagets mål. Du är affärsmässig, strategisk och analytisk i ditt tänkande och kan även gå ner i detalj vid behov. Du är mycket kunnig inom ditt område, lätt att samarbeta med, förtroendeingivande och inspirerande. Du är flexibel och ser positivt på utmaningar som kräver lite extra arbetsmässigt.

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Bra, vi ser fram emot att få höra ifrån dig. Om det fortfarande finns något som du funderar över så är du välkommen att kontakta Niloofar Varayan, Utvecklingschef Treserva®, tel 031-7611433. Tjänsten kan ibland medföra resor. Placeringsort är i första hand Göteborg eller Stockholm, men andra orter kan eventuellt också vara möjliga. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb