Specialistsäljare Software SMB

Rekryterare
Atea
Plats
Växjö
Annonserat
den 2 februari 2021
Stängs
den 3 mars 2021
Ref:
147818
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Software Cloud & Technical Services dig som vill jobba som Specialistsäljare med fokus på den privata SMB-marknaden. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som Specialistsäljare Software, Cloud & Technical Services på Atea ansvarar du för att hjälpa kollegor och kunder i dialogen om programvaror, att hjälpa kund att vara rätt licensierade, utmana både kund och kollega i alternativ till vad man har idag utefter vad vi ser i deras it-transformation utifrån vart de är idag tills var de vill och kan vara om fem år. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor, partners och kunder.

Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som Specialistsäljare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.För oss är det inte viktigt hur många år inom försäljning du har , utan snarare att du är nyfiken, orädd och drivs av en vilja att skapa hållbara relationer.

För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare bör du ha följande kunskaper:
• Fokus på att skapa interna samarbeten
• Relationssäljare med fokus på kvalitet

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Blom, Försäljningschef stefan.blom@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan
sista ansökningsdatum.
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vetvad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.