CGI

Applikationstekniker, Flexera

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Göteborg, , Sweden
Annonserat
den 5 februari 2021
Stängs
den 29 mars 2021
Ref:
J1120-2017
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Just nu söker vi en Applikationstekniker till vårt team inom Licenshantering för att stötta vårt licensteam kring våra tekniska plattformar.

Framtida arbetsuppgifter
Som Applikationstekniker kommer du att ansvara för underhåll och förvaltning av våra applikationsplattformar. Du kommer att vara en del av vårt Licensteam och jobba i nära samarbete med våra interna tjänster. Du jobbar både självständigt men är även en viktig del i projekt och utveckling av plattformarna.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet kring applikationsdrift/förvaltning och har ett konsulttänk i din roll.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Drift och förvaltning av Licens plattformar
• Etablering av nya kunder
• Utveckling och effektivisering

Du kommer att vara placerad Stockholm, Skara eller Malmö, där vårt team fnns idag.
Resor ingår i rollen.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som applikationstekniker söker vi dig som har tidigare erfarenhet av applikationsdrift och är självständig, ansvarstagande och driven i ditt arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i Svenska och Engelska. Du arbetar gärna i team och har god förmåga att dela med dig av din kunskap.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Erfarenhet att jobba med produktionssystem med höga tillgänglighetskrav
• Erfarenhet att jobba med applikationssupport
• Goda kunskaper kring Windows server
• Goda kunskaper kring SQL server

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Bra, för ser fram emot att höra från dig! Och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Morgan.Ivarsson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 31/3 2021.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb