IT-tekniker Arbetsplats

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 februari 2021
Stängs
den 6 mars 2021
Ref:
568ffe12-a245-4f21-b56b-1c387cebd5a8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar.

Vad kan vi erbjuda dig?
IT-staben ansvarar för att styra myndigheten inom IT-området genom att planera, genomföra och följa upp IT-verksamheten inom FMV. Till avdelningen IT-drift och infrastruktur söker vi nu en initiativtagande och handlingskraftig IT-tekniker som ska hjälpa till att ge support- och användarstöd såväl på plats som på distans inom ansvarsområdet.
Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen frihet och ansvar och kan förena ditt professionella liv med det privata. Dessutom finns det alltid möjligheter för dig att kompetensutvecklas.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ge support- och användarstöd av datorer,
mobiltelefoner, digitala mötesverktyg och AV-utrustning. Du arbetar därtill med installation och felsökning samt administration av hårdvara och abonnemang.

Vi söker dig som
Du har eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt samt ett par års erfarenhet av arbete med support- och användarstöd av arbetsplatsnära tjänster. Vidare har du 1-2 års erfarenhet av administration, installation- och konfiguration av PC-klienter med Windows 10 och mobiltelefoner baserade på iOS. Du har arbetat och supporterat i olika digitala mötesverktyg som t ex Skype för företag samt traditionella videokonferenstjänster. Har du arbetat med MDM-verktyg, manageringssystem såsom SCCM och/eller virtualiserade klientmiljöer (VDI-lösningar) är det meriterande.

För att trivas och lyckas i arbetet hos oss ser vi att du är nyfiken, har en vilja att lära dig nytt och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Att ha stora kontaktytor är något du motiveras av samtidigt som du inte har några problem att arbeta självständigt och trivs med att ta egna initiativ. Som person är du noggrann samt strukturerad och du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och du kommunicerar med andra på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på FMV:s huvudkontor i Stockholm.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
I den här rekryteringen samarbetar FMV med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pia Boström, 0703 14 68 66, pia.bostrom@se.experis.com

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och betyg på svenska. Våra fackliga företrädare är Elisabeth From (SACO-S), Peter Andersson (SEKO), Gunnar Hansen (OFR/O) och Lena Sköld Gunnarsson (OFR/S). Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV Växel).

Sista ansökningsdag är 2021-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov.

Liknande jobb

Liknande jobb