CGI

Systemutvecklare, Sundsvall/Härnösand

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 9 februari 2021
Stängs
den 10 mars 2021
Ref:
J1020-1804
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 500 medarbetare, varav närmare 5000 i 25 svenska städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom CGI:s aktieprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra. Det finns en mängd olika erbjudanden till dig för att du ska trivas lite extra, aktieprogrammet är ett exempel.

Just nu söker vi Systemutvecklare till vårt team i Sundsvall/Härnösand!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i både mindre och stora projekt med långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från vårt CGI i Sundsvall eller Härnösand.

I den här rollen får du jobba med systemutveckling inom analys, systemdesign, utveckling och implementation av system, testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund och dokumentation i olika former.

Då vi är globala med en lokal närvaro så kommer du även få arbeta tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Systemutvecklare söker vi dig som har ett brinnande intresse för utvecklingsprocessen och att arbeta som konsult. Vi tror att du trivs av variation som konsultyrket kan ta med sig i form av skapa relation med kunder, nya uppdrag och även resor inom arbetet.

Vi tror att du har en examen inom systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet som systemutvecklare Du har jobbat minst 1 år och trivs i Java. Även erfaranhet inom verktyget Jira och agilt arbetssätt samt har goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Jenny Nässén via mailadress Jenny.nassen@cgi.com. Du kan även läsa mer om oss och vår enhet via https://www.cgi.com/sverige/sv/karriar/cgi-sundsvall.

Ansök till tjänsten senast 2021-03-07.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb