CGI

Projektledare med skoglig inriktning, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle, Gävleborg , Sweden
Annonserat
den 9 februari 2021
Stängs
den 29 mars 2021
Ref:
J1120-2468
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGIs satsning för skogsbruket fortsätter att växa med både nya kunder och nya lösningar vi behöver rekrytera till. Vi har växt i många år och är vana att ta emot nya medarbetare - alla i teamet är hjälpsamma och måna om att du som ny medarbetare får en bra start. Nu ser vi fram emot att få välkomna dig in i laget!

Just nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare i vårt Forest-team i Gävle.

På CGIs kontor i Gävle är vi ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla branschlösningarna FAGUS Forest för skogsbruket. Våra kunder är allt från större skogsägare till sågverk och transportföretag och våra lösningar spänner över alla processer inom skogsbruket, från förvaltning och produktion till logistik och transporter. Vårt leveransteam arbetar till stor del inhouse och sitter i moderna lokaler i centrala Gävle med närhet till kommunikationer och parkering.

Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att leda arbetet vid t ex förstudier, workshops eller vid införanden av våra branschlösningar. Storleken på projekten varierar men oftast är de av den omfattningen att du kan hantera flera projekt parallellt.

I vårt leveransteam finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Tillsammans levererar vi lösningar som effektiviserar och digitaliserar våra kunders verksamhet. Det är ett team som är fyllt av engagemang för våra lösningar och kunder! Även enhetens ledning är aktiva i leveransen och vi har en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar där innovation är en naturlig del av arbetsdagen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning sedan tidigare och om du har kunskap om skogsbranschen och FAGUS Forest så är det meriterande.
CGI har en lång erfarenhet av både projektarbete och förvaltning och vi har ett väl utvecklat arbetssätt men vi är säkra på att dina erfarenheter och din kompetens kan bidra till vårt ständigt pågående förbättringsarbete.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Annika Gåsberg, annika.gasberg@cgi.com eller Jonas Ivarsson, jonas.ivarsson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-03-28.
Vi hanterar ansökningarna löpande.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.