Systemutvecklare med inriktning integration

Rekryterare
Falu kommun
Plats
Falun (Kommun), Dalarna
Annonserat
den 9 februari 2021
Stängs
den 7 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för innovativa IT-lösningar och systemintegration? Har du förmågan att balansera förståelse för teknik med god människokännedom och hög servicekänsla? Då kan du vara vår nya systemutvecklare!

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande jobb i en organisation som siktar högt. Här finns mycket goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll tillsammans med ett positivt och kompetent team. Hos oss kommer du att kunna ta ett stort eget ansvar – och få de befogenheter som krävs. 

Falu kommun satsar nu på digitaliseringen och du kommer att bli en viktig del i utvecklingen. Din roll måste därför kunna möta våra kunder och deras behov gällande systemutveckling och olika IT-lösningar - en viktig pusselbit i hela Falu kommuns verksamhetsutveckling. Vi söker därför en systemutvecklare med god social förmåga och hög kompetens inom systemutveckling.   

ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare inom systemintegration arbetar du bland annat med utveckling och drift av vår nuvarande plattform Microsoft Biztalk. Du kommer även att tillhöra infrastrukturgruppen på IT-avdelningen som arbetar för att utveckla den infrastrukturella arkitekturen. Integrationsarbetet består dels av filflyttar, dels att etablera en API-miljö där omgivande system kan lämna och hämta information samt ta fram och förvalta en SOA-miljö.

Ett av gruppens uppdrag och mål är att på sikt fasa ut Microsoft BizTalk och skapa en ny teknisk miljö/plattform. Du kommer ha en nyckelroll i det arbetet. Du har även ett nära samarbete med andra på IT-avdelningen. 

I arbetsuppgifterna ingår även daglig drift som felsökning, vidareutveckling, implementation samt uppdateringar av processer och rutiner.

KVALIFIKATIONER

Utbildning och erfarenhet

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer tillräcklig för uppdraget

- Förståelse för hur verksamhet och IT interagerar

- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

- B-körkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, stabil och har god social kompetens. Du är kommunikativ med förmågan att skapa och underhålla relationer samt trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du målmedveten, har förmågan att fatta egna initiativ samt ta ansvar för ditt arbete. Du har förståelse för kundens behov och att hitta bra lösningar för kunden. Du har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv samt ett starkt intresse för informationshantering och informationsflöden.

Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande kvalifikationer

Dokumenterad kunskap/erfarenhet kring:

- Kundnära arbete inom behovsanalys, processkartläggning, kravställning, programmering och systemutveckling med inriktning på integrering av verksamhetssystem

- Systemintegrationslösningar i stora Windowsmiljöer 

- Microsoft Windows serveroperativsystem

- Administrering av Microsoft Active Directory

- Microsoft SQL Server

- Powershell

- Microsoft Biztalk eller andra integrationsplattformar

- En eller flera plattformar inom API-management

- API-lösningar, MQ, REST och XML eller motsvarande

- Säkerhetslösningar inom integration och API:er

- Arbete inom offentlig sektor

- Arbete i stora och/eller komplexa organisationer

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Våra kunders säkerhet är viktigt för oss. Det innebär att vi kommer efterfråga utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst. Kopior på betyg och intyg bifogas i din ansökan. Provanställning kan komma att tillämpas.

UPPLYSNINGAR

Daniel Magnusson, Enhetschef IT-infrastruktur Tel: 023-825 86.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Christina Johansson, Vision, 023-821 10

Ulrika Bergman, SACO, 023-827 74

ÖVRIGT

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Vid problem med att genomföra din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringscenter@falun.se

Falu kommun använder kompetensbaserad rekryteringsmetodik och vi kommer i denna rekrytering genomföra arbetspsykologiska tester som en del av urvalsmetoden för att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess. 

Inför denna rekrytering har vi även tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Liknande jobb

Liknande jobb