Jobba som Junior System Integrator på ett stort företag!

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 9 februari 2021
Stängs
den 24 februari 2021
Ref:
1a877b7f-f892-4579-a376-cbaca534f6c1
Kategori
Integration
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett stort intresse för nätverkssäkerhet och systemutveckling? Är dessutom utsikten att få arbeta på ett innovativt och multinationellt företag något som lockar dig? Vår uppdragsgivare i Karlskrona söker nu en duktig Junior System Integrator/Nätverksspecialist.\r\n\r\nVi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis Young.

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior System Integrator kommer du att arbeta i en enorm produkt med kunder världen över. Du kommer att arbeta brett i alla produktens faser såsom installation, uppgradering, felsökning, integration och underhåll.

Din profil

Du har en kandidat eller masterexamen inom t.ex. nätverk / IT-säkerhet eller motsvarande. Förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Som person är du ansvarstagande, nyfiken och har ett genuint intresse för teknik. Du drivs av och trivs med att arbeta i team och att samarbeta med andra.

Du har goda kunskaper inom:
  • Scripting (Python)
  • Nätverk
  • Nätverkssäkerhet
  • Linux/Unix
  • VMware

Meriterande om du har kunskaper inom:
  • Arbetserfarenhet inom nätverkssäkerhet / datorsäkerhet
  • Oracle
  • Java


Att arbeta som konsult på Experis

Du kommer vara en del i vårt Experis Young koncept där du som är nyutexaminerad med ingen eller lite erfarenhet ges möjlighet att visa din potential och utvecklas i ett internationellt och världsledande företag inom IT, med alla möjligheter att utvecklas och växa in i även andra roller i företaget.

Företaget du kommer arbeta på har tjänster och multimedialösningar i över 180 länder inom telekommunikation, vilket ger dig en stor chans att jobba internationellt. Du kommer att jobba tillsammans med dina kollegor och bidra till att utveckla framtidens teknologi.

Vid ett personligt möte kommer du få mer information om det specifika uppdraget och företaget det gäller.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Neumann på e-post patrik.neumann@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!