Ledigt jobb som Dataanalytiker

Rekryterare
Experis
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 9 februari 2021
Stängs
den 24 februari 2021
Ref:
7fba4419-c9b5-4ca8-9400-bb9dc5474cef
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en social person med ett stort intresse för analyser och statistik? Är dessutom utsikten att få arbeta på ett innovativt och multinationellt företag något som lockar dig? Vår uppdragsgivare i Karlskrona söker nu en duktig Dataanalytiker.\r\n\r\nVi söker dig som vill ta anställning som konsult hos oss på Experis Young.

Arbetsuppgifter

I rollen som Dataanalytiker kommer du jobba med bearbetning och analys av data föra att identifiera handlingsbara lösningar samt tillämpning och industrialisering av analys / AI / ML-applikationer. Du ska kunna ska kunna vara analytisk, se mönster och trender för att sedan kunna förslå lösningar som är baserade på din analys.

Din profil

Du har en examen inom t.ex. Computer Science, Machine Learning eller motsvarande. Förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Som person krävs det att du är analytisk och kreativ, eftersom du inte alltid kommer kunna följa en exakt instruktion, utan behöver kunna anpassa produkten efter vissa kunder. Vi ser också att du är ansvarstagande, social och trivs med att jobba nära kund i en multikulturell miljö. Det kan även förekomma en del resor till andra länder.

Du har goda kunskaper inom:
  • Scripting (t.ex. Python eller R)
  • Mathematic/statistic
  • Java
  • Bra på att samarbeta
  • Agilt arbetssätt
  • Flytande Svenska och Engelska


Att arbeta som konsult på Experis

Du kommer vara en del i vårt Experis Young koncept där du som är nyutexaminerad med ingen eller lite erfarenhet ges möjlighet att visa din potential och utvecklas i ett internationellt och världsledande företag inom IT, med alla möjligheter att utvecklas och växa in i även andra roller i företaget.

Företaget du kommer arbeta på har tjänster och multimedialösningar i över 180 länder inom telekommunikation, vilket ger dig en stor chans att jobba internationellt. Du kommer att jobba tillsammans med dina kollegor och bidra till att utveckla framtidens teknologi.

Vid ett personligt möte kommer du få mer information om det specifika uppdraget och företaget det gäller.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Neumann på e-post patrik.neumann@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Liknande jobb

Liknande jobb