Researcher Student

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro
Annonserat
den 10 februari 2021
Stängs
den 3 mars 2021
Ref:
e9ee1339-6b9c-433e-95bc-2e9e1fd59e79
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu vill vi välkomna dig till ett öppet och framåtsträvande team på Experis ÖST. Tillsammans tillsätter vi och hyr ut toppkompetens inom IT till våra kunder i Mälardalen, Östgötaland. Norrland och Stockholm. Vi söker nu dig som vill ansluta till vårt kontor i Örebro och vara med i vårt framgångsrika gäng och fortsätta denna spännande resa med oss. Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Researcher hos oss parallellt med dina studier.

Arbetsbeskrivning:

Som researcher arbetar du nära och tillsammans med våra konsultchefer och andra researchers och blir en nyckelspelare när det kommer till att hitta och attrahera rätt kompetens. Din roll är otroligt värdefull och du är grunden till att rätt person kommer på rätt plats.

I dina arbetsuppgifter ingår det att proaktivt bearbeta kandidatmarknaden och bygga upp nätverk inom IT, kartlägga branscher och att kontakta potentiella kandidater och skapa relationer.

Vi välkomnar dig in i en givande och omväxlande arbetsmiljö med härliga kollegor där ingen dag är den andra lik!

Vem är du?

Du är student på minst halvfart och kommer att studera under minst ett år framöver. Vi tror att du studerar något personalrelaterat eller teknik/IT-nära. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av serviceyrken med högt tempo.
Parallellt med dina studier kan du sammanlagt jobba en-tre dagar i veckan på vardagar, uppdelat på antingen hel- eller halvdagar

Vi söker dig som brinner för mötet med människor, är streetsmart och har ordning och reda runt omkring dig. Din tidigare erfarenhet är mindre viktig då vi söker rätt personlighet. Du ska vilja engagera dig och utvecklas tillsammans med oss på Experis Öst!

För att bli framgångsrik i din roll är det viktigt att du är bra på att skapa relationer och att du kan nätverka med personer på olika nivåer inom näringslivet.

Du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare har arbetslivserfarenhet från konsult- eller bemanningsbranschen och/eller upparbetade kontakter inom det lokala näringslivet.

Har du även erfarenhet eller stort intresse av IT, så är det starkt meriterande.

B-körkort är ett krav och placeringsort är Örebro.

Din utveckling hos oss

Vi på Experis erbjuder dig ett stimulerande arbete där du har stort eget inflytande och blir en del av ett företag som styr och påverkar arbetsmarknaden både lokalt och globalt. Vi är måna om att våra medarbetare skall ha en bra balans mellan arbete och privatliv där frihet under ansvar är ledorden. Dessutom har vi kul på jobbet och du kommer bli en del av ett team med duktiga kollegor.

Det är din egen drivkraft och din ambition som bestämmer hur långt du ska gå. Kompetenskarriär hos oss innebär att vi stöttar dig i din utveckling genom att hela tiden fylla på med erfarenhet och kunskap. Arbetet i vardagen tillsammans med olika talangprogram, över 4 500 interaktiva utbildningar och föreläsningar samt regelbundna utvecklingssamtal hjälper dig att växa i din roll. Vi vill alltid framåt och söker hela tiden nya sätt att lösa problem för våra kunder på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Vill du utvecklas tillsammans med oss och se hur bra du kan bli?

Skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av Martin Liljeholm på tel; 019-166550