Verksamhetsnära IT-konsult med inriktning mot digitala assistenter och verksamhetsapplikationer

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå, Skellefteå, Stockholm
Annonserat
den 10 februari 2021
Stängs
den 2 april 2021
Ref:
147824
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du innovatör och vill bygga lösningar som förändrar IT i Sverige? Just nu söker Ateas Nationella Systemutvecklingsavdelning dig som vill jobba som verksamhetsnära Systemutvecklare med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.

Din roll i laget?

Trivs du med att tolka, förstå och analysera verksamheters behov? Har du en dokumenterad grund inom teknik och IT men också brinner för att ge värde och effekter till verksamheter? Då tror vi att du skulle passa i rollen verksamhetsnära systemutvecklare hos oss på Atea Systemutveckling. Arbetet kan ske både från ditt närmsta Atea kontor men kan också i vissa fall bedrivas på plats hos kunden. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

I närtid behöver vi förstärka vårt team med en verksamhetsnära systemutvecklare där fokus är att utveckla lösningar och leda våra kunder framåt inom området "Business Applications" där vi inkluderar arbete med digitala assistenter och nyttjande av Low-Code plattformar för att snabbt ge ett värde till våra kunder. Vi ser det som ett plus om du har tidigare erfarenhet som konsult. Du prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte är rädd att dela med dig av dina egna åsikter.

Vilka förkunskaper förväntar vi oss?
 • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller dokumenterad likvärdig erfarenhet.
 • Du talar/skriver flytande på både svenska och engelska då det krävs i kontakten med kunder såväl som med kollegor.
 • Erfarenhet av något/några av nedan listade teknikerna.
  • IBM Watson Assistant
  • Microsoft Power Plattform
   • Power Virtual Agents
   • Power Automate
   • Power Apps
   • Power BI
  • Kravhantering & Behovsanalys
  • Leda och driva Workshops

Vi lägger stor vikt vid att hitta "rätt" person som vi tror kan passa in i vår organisation. Har du andra kompetenser än de ovanstående eller är i början av din karriär? Motivera gärna varför just du är rätt person för jobbet. Tveka inte att höra av dig.

Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsteneller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb