IT-Tekniker/Närservicetekniker

Rekryterare
AMF Fastigheter
Plats
Regeringsgatan 59, Stockholm City
Lön
Månadslön
Annonserat
den 12 februari 2021
Stängs
den 14 mars 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en IT-Tekniker/Närservicetekniker till vårt IT-team

Har du ett stort IT-intresse och vill du arbeta i en bred och varierande roll på ett av Sveriges största fastighetsbolag? Älskar du problemlösning och har du service i ditt DNA? Då vill vi gärna höra mer om dig.

AMF Fastigheter är ett modernt fastighetsbolag som har ambitionen att ligga i framkant. Just nu står vi inför en rad förändringar inom vårt IT-område och letar därför efter en proffsig närservicetekniker som kan stötta oss på vägen.

I rollen som IT-Tekniker/Närservicetekniker arbetar du dagligen med problemlösning och spelar en viktig roll för verksamhetens välmående. Du hanterar operativa IT-frågeställningar och behöver kunna röra dig obehindrat mellan teknik, pedagogik och de utmaningar som dyker upp i verksamheten. Du arbetar även med proaktiva insatser och kommer vara delaktig i mindre IT-projekt för att leda utvecklingen framåt.

Du tillhör et team på totalt fem medarbetare och rapporterar till vår IT-chef. Tillsammans arbetar ni för att säkerställa att vår fortsatta IT-utveckling går i linje med företagets affärsplaner och stödjer verksamheten och kollegornas behov. Er framgång bygger på lyhördhet för verksamheten och en stor skopa pedagogik för att kunna förklara hur våra IT-lösningar stödjer vår vardag på bästa sätt.

Dina dagar kan bland annat bestå av att:

 • Agera som pedagog och lösa diverse IT-problem Ta över och agera tolk och brygga mellan verksamheten och IT-världen
 • Office365-förvaltning
 • Kravställare mot våra infrastrukturleverantörer
 • Förvalta NaaS
 • Vara insatt i Workplace utveckling
 • Ha förståelse för den fysiska arbetsmiljön
 • Leda mindre förändringsprojekt mot uppsatta mål och leveranser
 • Utveckla och lära organisationen hur vi på bästa sätt kan använda våra arbetshjälpmedel

Personliga egenskaper och erfarenheter

Miljön hos oss präglas av dynamik, innovation och viljan av att driva saker framåt. Vi hoppas att du har samma drivkraft som vi har och att du är bra på att hitta lösningar som skapar resultat både i stort som smått. Din erfarenhet och förmåga att se till både individ och teknik tillsammans med din prestigelöshet och viljan att ge bra service är viktiga framgångsfaktorer. Vi tror även att du är en lugn och trygg pedagog som kan göra den tekniska världen begriplig för den som kanske inte förstår den lika bra som dig.  

Du får gärna vara en god lyssnare, för vår övertygelse är att vi blir bättre om vi förstår våra olika behov. Den egenskapen, tillsammans med samarbetsförmåga sätter vi stor vikt vid då du har många kontaktytor i vardagen.

 

I övrigt ser vi gärna att du:   

 • Har flera års erfarenhet som tekniker på plats, dvs 1st line support
 • Kan agera som en självgående problemlösare
 • Har en gedigen kunskap om IT såsom Office 365 och Windows 10
 • Har kompetens inom nätverk i allmänhet och Cisco i synnerhet
 • Har erfarenhet och intresse av ny teknik och molnbaserade lösningar.
 • Har relevanta certifieringar och/eller tung erfarenhet inom projektledning
 • Har erfarenhet från fastighetsbranschen, det är faktiskt ett krav.

 

Det här erbjuder vi 

Väljer du att jobba med oss så kommer vi göra allt för att du ska trivas. Förutom roliga och utmanande arbetsuppgifter så erbjuder vi bland annat: 

Spännande projekt. Vi skapar stadsrum där människor vill vara - det innebär att du får vara med och utveckla och förvalta projekt i samarbete med Stockholms stad, våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners. 

Ett coachande ledarskap. Vi tror på ett självledarskap där alla medarbetare får ansvara för sin egen utveckling med hjälp av coachande chefer och ömsesidig tillit.  

Möjligheter att testa och lära nytt. Hos oss utvecklas du i takt med företagets förändrade utmaningar och behov. Det innebär att du har alla möjligheter att testa nytt eller lära dig nya saker.  

Flexibel arbetsplats. Ja, vi tror att arbetsplatsen inte alls behöver vara knuten till kontoret. Det kan vara på ett café, ute hos kund eller i en hotellobby. Givetvis är dina arbetsverktyg anpassade utifrån det.  

Schysst kontor. Vi sitter mitt i city, på Regeringsgatan. Hela kontoret präglas av att vi utgår från varje individs behov och kompetens. Din roll kan innebära att du även får möjligheten att vara på våra driftkontor, alla belägna i Stor Stockholm. De flesta av oss vill gärna vara på kontoren då vi gillar miljön och tycker om att umgås med varandra. 

Härliga kollegor. Vi tycker det är kul på jobbet och vi tror att det märks i våra dagliga kontakter.  

Läs mer om hur det är att jobba med oss på amffastigheter.se/om-oss/jobba-med-oss 

Liknande jobb

Liknande jobb