Marketing Automation Specialist - Atea eShop

3 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 februari 2021
Stängs
den 7 mars 2021
Ref:
147825
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Atea finns över hela Norden och Baltikum och har över 6900 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, skola, äldreomsorg, privata företag och många fler branscher. Atea är Europas näst största leverantör av it infrastruktur.

Din roll i laget

Atea eShop består idag av 23 personer och du kommer att tillhöra det växande BI & Analytics teamet inom eShop. Arbetet kommer innebära nära kontakt med kollegorna på produktmarknadsavdelningen men även mot andra intressenter inom Atea Sverige, Norden och Baltikum. Tjänsten ger dig goda möjligheter att påverka samt göra ett tydligt avtryck inom Ateas nyligen startade satsning inom Marketing Automation. I rollen kommer du att ansvara för kampanjhanteringsverktyget MS Dynamics Marketing och utifrån eShops behov säkerställa att nödvändiga och effektiva kundflöden finns uppsatta. Du kommer även vara drivande i att vidareutveckla hanteringen av verktyget.

Dina arbetsuppgifter

• Ansvara för att designa och utveckla kundresor och kampanjaktiviteter (i MS Dynamics Marketing)
• Tillsammans med produktchefer, skapa kampanjidéer, kundaktiviteter och förbättringsförslag för den digitala kundupplevelsen i eShop
• Kontinuerligt effektivisera och optimera digitala kundresor, målgruppsurval, design och web tracking
• Löpande assistera i analys av utfall från kampanjer och aktiviteter
• Ansvara för att kvalitetssäkra flödet genom befintlig GDPR policy
• Ansvara for att Atea är uppdaterade på att utveckla organisationens förmåga att dra nytta av de möjligheter som marketing automation verktyg möjliggör

För att lyckas i tjänsten som Marketing Automation Specialist bör du ha följande kompetens:

  • Erfarenhet av liknande roll är meriterande
  • Stort tekniskt intresse
  • Stor affärsförståelse och motivation till att driva försäljning och lönsamhet
  • Behärska svenska och engelska
  • Relevant eftergymnasial utbildning är önskvärt
  • Kunskap i SQL,htmleller annat programmeringsspråk är meriterande
  • Erfarenhet från olika verktygsom Google Analytics, Microsoft Power BI är meriterande


Vårt erbjudande till dig

Hos oss kommer du driva och utveckla Marketing Automation arbetet hands on men också genom att lyfta blicken bli en förebild för hur en av Atea eShops viktigaste digitala säljkanaler utvecklas över tid. Vi befinner oss mitt i en digital tillväxtresa där din insats kommer vara avgörande för framgången.

Du känner troligtvis igen dig på följande:

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig med en god logisk förmåga och med ett strukturerat arbetssätt. Du är pålitlig och resultatinriktad och därmed mån om att leverera med hög kvalité. Även om ditt fokus ligger på tekniken vill vi att du är kund- och affärsorienterad. Är du dessutom kommunikativ och pedagogisk ser vi det som en stor fördel. För att passa in på avdelningen och Atea vill vi dessutom att du är prestigelös och lyhörd.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Chung, Analytics Manager Atea eCommerce, via robert.chung@atea.se alternativt telefonnummer 08 - 278 52 363.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb