.NET-utvecklare

Rekryterare
Atea
Plats
Luleå, Piteå, Skellefteå, Borlänge
Annonserat
den 10 februari 2021
Stängs
den 31 mars 2021
Ref:
147822
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du innovatör och vill bygga lösningar som förändrar IT i Sverige? Just nu söker Atea Nationella Systemutvecklingsavdelning dig som vill jobba som konsult med fokus på att leverera behovsanpassade lösningar med hög kvalité till våra kunder. Nu har du chansen att bli en del av en organisation som värdesätter individens utveckling och gemensam arbetsglädje.

"På Atea träffar jag dagligen proffsiga kollegor där vi tillsammans löser utmanande projekt via digitala mötesplatser eller på något av Ateas lokala kontor. Atea låter mig kompetensutvecklas och använda de senaste molnbaserade teknikerna i en mängd olika uppdrag, helt enkelt ´The Place To Be´ om du frågar mig!"
- Michael Rosendahl, Systemutvecklare på Atea

Din roll i laget?

Trivs du bra med kundkontakt, att testa nya tekniker och ett varierande arbete? Då tror vi att du passar i konsultrollen hos oss på Atea Systemutveckling. Du kommer att arbeta självständigt eller i agila-team för att utveckla system och applikationer utifrån våra kunders behov. Arbetet kan ske både från ditt närmsta Atea kontor men kan också i vissa fall bedrivas på plats hos kunden. Vi är en unik utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

Just nu letar vi efter en .NET-utvecklare med någon av följande placeringsorter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Göteborg, Stockholm eller Borlänge. Vi söker främst dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och ser det som ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Du prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte är rädd att dela med dig av dina egna åsikter.

Vilka förkunskaper förväntar vi oss?
  • Utbildning inom IT på högskole- eller universitetsnivå eller dokumenterad erfarenhet.
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
  • Du talar/skriver flytande på både svenska och engelska då det krävs i kontakten med kunder såväl som med kollegor.
  • Inom våra uppdrag använder vi oss av C# och .NET-Core med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur. Har du dessutom erfarenhet av javascript-ramverken React.js eller Angular.js är det ett plus i kanten.
  • Vi strävar alltid efter att leverera lösningar med hög kvalité, har du erfarenhet av koncepten TDD, SOLID eller Clean Code är vi extra intresserade.

Vill du bygga framtidens IT med oss?

Har du frågor om tjänsteneller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea eftersträvar ett modernt och trivsamt arbetsklimat och värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb