Microsoft 365 Cloud Specialist, Bravida

Rekryterare
Bravida
Plats
Stockholm (Stad)
Annonserat
den 16 februari 2021
Stängs
den 16 mars 2021
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Bravida står inför en spännande förändring där satsningen på att bygga upp en molnbaserad infrastruktur är central. Därför söker vi nu en Microsoft 365 Cloud Specialist – en roll som är perfekt för dig som har en passion för Microsofts molnteknologier och vill vara med och forma framtidens IT i ett stort och framåtlutat bolag.

Har du ett intresse för att utbilda andra, tycker om att arbeta användarstyrt och har erfarenhet av att hands-on ha arbetat med Microsoft 365? Då kan det vara dig vi söker! Här får du vara med och bygga upp och forma området för Microsoft 365 och du har alla möjligheter att utveckla och utvecklas.

Om tjänsten

Som Microsoft 365 Cloud Specialist spelar du en avgörande roll för Bravidas framtida IT. Ditt tekniska fokus är på hela Microsoft 365 där du förväntas driva och utveckla Bravida med effektiva tekniska uppsättningar – hela tiden med användaren i fokus. Du samarbetar tätt med en Cloud Architect och ni ansvarar tillsammans för alltifrån arkitektur och design till implementationen och förvaltningen avseende Microsoft 365. Du bidrar även med optimering och continuous improvement.

Bravida befinner sig just nu i en spännande uppbyggnadsfas med mycket stora möjligheter att påverka och utvecklas. Du kommer bidra stort med din expertis inom Microsoft 365 och har dagligen mycket samarbete med arkitekter och specialister i olika initiativ. Bravida har flertalet initiativ på gång, bland annat ett stort intranäts-projekt med SharePoint/Microsoft 365 samt en migrering till SharePoint Online.

Utöver själva tekniken bidrar du också stort till förändringsledningen, där du ansvarar för att hålla presentationer och workshops för att engagera och entusiasmera andra. Det är en roll med många kontaktytor inom såväl verksamhet som IT och du kommer bidra med coachning och rådgivning i olika typer av forum. En stor del av rollen är också att hålla utbildningar för att uppnå en så hög användbarhet och nöjdhet som möjligt.

Du rapporterar till Head of IT och är en del av IT-avdelningen som arbetar tätt med Digital Development, Enterprise Architecture och IMO/projektkontoret. Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga och helt nyrenoverade huvudkontor vid Telefonplan.

Är det här du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av Microsoft 365 där djupgående kunskaper i specifikt SharePoint och Teams är extra intressant. Sannolikt har du en bred kunskap inom infrastruktur och goda erfarenheter av kravfångst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i stora/komplexa organisationer, antingen som anställd eller som konsult.

Erfarenhet av Azure är mycket meriterande. Kunskaper i Intune är också ett plus liksom certifieringar kopplade till Microsoft 365 (eller ett intresse för relevanta certifieringar framöver). Har du även erfarenhet av förändringsledning och utbildning är det mycket intressant.

Du uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i övriga nordiska språk är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är framåtlutad, självgående och pragmatisk. Eftersom du tillsammans med en kollega ansvarar för ett stort fokusområde är det viktigt att du drivs och motiveras av att ha just ett stort eget ansvar. För att trivas på Bravida bör du tycka om social interaktion och att samarbeta med kollegor över hela organisationen. I specifikt denna roll är det viktigt att du känner dig trygg i att hålla workshops och presentationer men också att du är pedagogisk och tycker om att utbilda och lära andra.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Alexandra Tihinen på telefonnummer 08 – 120 50 421.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb