HR-specialist inom Employee Engagement och Performance Management

4 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 februari 2021
Stängs
den 8 mars 2021
Ref:
147835
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ateas vision är att vara The Place To Be för våra kunder, partners och naturligtvis våra medarbetare. Här har HR en avgörande roll och vi söker just nu en HR-specialist som kommer att ansvara för att driva Ateas arbete med Performance Management, Employee Engagement och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Din roll i laget

HR-funktionen på Atea har både bred och djup samlad kompetens och rymmer alla delar inom vårt område. Vi arbetar tätt tillsammans, såväl strategiskt somoperativt, med att stötta chefer i deras vardag och för att säkerställa att Atea verkligen uppfyller vår vision om att vara TP2B. I rollen som HR-specialist har du placering i Kista tillsammans med stora delar av det övriga HR-teamet.

Vi är en organisation som brinner för det vi gör och där tempot är högt. Vi går i täten inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet. På HR är vårt uppdrag att möjliggöra denna framfart och säkerställa att vi tillhandahåller effektiva verktyg, processer samt ett verksamhetsnära stöd för att attrahera, rekrytera, utveckla och engagera våra medarbetare.

Du erbjuds en utvecklande roll där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Självständigt driva, utveckla och omvärldsbevaka dina ansvarsområden Performance Management, Employee Engagement och systematiskt arbetsmiljöarbete. Arbetet är på strategisk såväl som operativ nivå där du säkerställer att processerna stödjer verksamhetens behov samt är tydliga, kommunicerade och efterlevs i organisationen.
  • Genom ett verksamhetsnära och relationsskapande förhållningssätt ge kvalificerat stöd till HRBP:s och övriga verksamheten i dina specialistområden.
  • Driva och delta i HR-relaterade projekt och aktiviteter tillsammans med kollegor för att hela tiden säkerställa utveckling av vårt arbetssätt.
  • Genom ett nära samarbete med övriga HR-specialister säkerställa en helhet av våra HR-processer som hela tiden för oss närmare vår vision TP2B.


Vi söker dig

Vi söker dig som har en övergripande insyn i samtliga HR-processer och en förståelse kring hur dessa hänger ihop och påverkar varandra för att skapa nytta för verksamheten. Du har förmodligen arbetat ungefär 3 år med HRien större organisation med väl fungerande och etablerade processer och arbetssätt. Kanske har du arbetat som generalist och nu söker en ny utmaning genom att fördjupa dina kunskaper som specialist? Din erfarenhet har gett dig ett pragmatiskt, smidigt och verksamhetsnära sätt att driva HR-frågor. Med en god förståelse för chefers vardag kan du snabbt sätta dig in i deras utmaningar och frågeställningar och kan anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov.

Du är också en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar och prioriterar ditt arbete självständigt samt driveroch utvecklar dina processer och arbetsområden. Vidare har du en akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande samten bred HR-kompetens som inkluderar kunskaper inom rubricerade områden.

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Kristina Bergstedt, Chef Talent Management via 072-541 155 06alternativt kristina.bergstedt@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ateaoch vi undanber oss alla samtal från rekryterings- och bemanningsföretag.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb